Cheek pitää paikkansa ykkösenä!

5.3.2016

Cheek pitää paikkansa listaykkösenä albumillaan ”Alpha Omega” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös uutuudet kuten Klamydia & Vaasan Kaupunginorkesteri ”Punksinfonia” sijalta kaksi (#2) ja Atomirotta ”II” sijalta kolme (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Anthrax ”For All Kings” (#4), Coldplay ”A Head Full of Dreams” (#5), Robin “Yhdessä” (#6), Major Lazer “Peace Is the Mission” (#7), Justin Bieber “Purpose” (#8), Olavi Uusivirta “Olavi” (#9) ja Rihanna ”ANTI” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#29 Entombed A.D – Dead Dawn
#33 Oranssi Pazuzu – Värähtelijä
#34 Vilma Alina – Ufoja
#42 Various – Iskelmägaala 2016
#48 David Bowie – The Rise And Fall Of Ziggy Stardust
#50 Michael Jackson – Off The Wall

Sinkkulistalle saatiin viisi uutta kappaletta: Antti Tuisku – Pyydä multa anteeks kunnolla (#5), Kasmir – Amen (#7), Lucas- Kauniita yhdessä (#8), Mäkki – Pakastin (#18) ja Ellinoora – Leijonakuningas (#20). Sinkkulistan kärjestä löytyy Sanni – Että mitähän vittua (#1), Alan Walker – Faded (#2) ja Vilma Alina – Juha88 (feat. Teflon Brothers) (#3). Top 5:teen mahtui myös Sia – Cheap Thrills (#4).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Evelina – Honey (feat. Mikael Gabriel)
#9 Tippa-T – Ei tippa tapa
#10 Rihanna – Work (feat. Drake)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen