Viikatteen XII – Kouvostomolli on viikon listaykkönen!

6.2.2016

Viikate nousee upouudella albumillaan ”XII – Kouvostomolli” viikon listaykköseksi! Listan kärjestä löytyvät myös Dream Theater ”The Astonishing” sijalta kaksi (#2) ja Cheek ”Alpha Omega” sijalta kolme (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: David Bowie ”Blackstar” (#4), Justin Bieber ”Purpose” (#5), Adele ”25” (#6), Robin ”Yhdessä” (#7), Sia ”This Is Acting” (#8), Nikke Ankara ”Nikke Tulee Kotiin” (#9) ja JVG ”247365” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#11 Avantasia – Ghostlights
#28 Rihanna – Anti
#34 Hexvessel – When We Are Death
#41 Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen – Huominen on uni
#46 Ulver – ATGCLVLSSCAP

Sinkkulistalle saatiin kolme uutta kappaletta: Vilma Aline – Juha88 (feat. Teflon Brothers) (#4), Jonas Blue – Fast Car (feat. Dakota) (#12) ja Zayn – Pillowtalk (14). Sinkkulistan kärjestä löytyy viime viikon tapaan Alan Walker – Faded (#1), JVG – Paluu tulevaisuuteen (#2) ja Evelina – Honey (feat. Mikael Gabriel) (#3). Top 5:teen mahtui myös Nikke Ankara – En Tiiä Sun Nimee (feat. Ollie) (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 G-Eazy, Bebe Rexha – Me, Myself & I
#7 Twenty One Pilots – Stressed out
#8 Mike Posner – I Took a Pill in Ibiza
#9 Tungevaag & Raaban, Charlie Who? – Russian Roulette
#10 Major Lazer – Light It Up (feat. Nylan & Fuse ODG) Remix

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/
Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen