Olavi Uusivirta suoraan listan kärkeen!

20.2.2016

Listaykköspaikan tällä viikolla vie Olavi Uusivirta uudella albumillaan ”Olavi” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Cheekin ”Alpha Omega” sijalta kaksi (#2) ja Lost Societyn ”Braindead” sijalta kolme (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Eevil Stöö ”Iso Vauva Jeesus” (#4), Rihanna ”ANTI” (#5), Robin ”Yhdessä” (#6), Coldplay ”A Head Full of Dreams” (#7), Justin Bieber ”Purpose” (#8), Sanni ”Lelu” (#9) ja Viikate ”XII – Kouvostomolli” (#10).

Sinkkulistalle saatiin neljä uutta kappaletta: Sanni – Että mitähän vittua (#1), Brädi – Kombo (feat. Evelina) (#12), Rihanna – Work (feat. Drake) (#15) ja Reino Nordin – Puhu vaan (#18). Sinkkulistan kärjestä löytyy viime viikon tapaan Alan Walker – Faded (#2) ja Vilma Alina – Juha88 (feat. Teflon Brothers) (#3). Top 5:teen mahtui myös Tippa-T – Ei tippa tapa (#4) ja Evelina – Honey (feat. Mikael Gabriel) (#5)
TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:
#6 JVG – Paluu tulevaisuuteen
#7 Zayn – Pillowtalk
#8 Nikke Ankara – En Tiiä Sun Nimee (feat. Ollie)
#9 G-Eazy, Bebe Rexha – Me, Myself & I
#10 Jonas Blue – Fast Car (feat. Dakota)
Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen