Cheek nousee takaisin listaykköseksi!

27.2.2016

Pienen tauon jälkeen Cheek nousee takaisin listaykköseksi albumillaan ”Alpha Omega” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Omnium Gatherum ”Grey Heavens” sijalta kaksi (#2) ja Coldplay ”A Head Full of Dreams” sijalta kolme (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Adele ”25” (#4), Justin Bieber ”Purpose” (#5), Olavi Uusivirta ”Olavi” (#6), Robin ”Yhdessä” (#7), Sia ”This Is Acting” (#8), David Bowie ”Blackstar” (#9) ja Rihanna ”ANTI” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#14 Miljoonasade – Sähköinen Rouva Maa
#27 Kriso – Mitä K!?
#34 Wolfmother – Victorious

Sinkkulistalle saatiin kaksi uutta kappaletta: Sia – Cheap Thrills (#7) ja Kauniit & Uhkarohkeat – Kuningatar (#17). Sinkkulistan kärjestä löytyy Sanni – Että mitähän vittua (#1), Alan Walker – Faded (#2) ja Vilma Alina – Juha88 (feat. Teflon Brothers) (#3). Top 5:teen mahtui myös Evelina – Honey (feat. Mikael Gabriel) (#4) ja Tippa-T – Ei tippa tapa (#5)

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 JVG – Paluu tulevaisuuteen
#8 Zayn – Pillowtalk
#9 G-Eazy, Bebe Rexha – Me, Myself & I
#10 Jonas Blue – Fast Car (feat. Dakota)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen