David Bowien kolmas viikko Virallisen listan ykkösenä!

30.1.2016

David Bowie jatkaa kolmatta viikkoa Suomen Virallisen Listan listaykkösenä albumillaan ”Blackstar”! Kärkikolmikosta toiselta sijalta löytyy myös Cheek ”Alpha Omega” (#2) ja Megadeth ”Dystopia” kolmannelta sijalta (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Justin Bieber ”Purpose” (#4), Adele ”25” (#5), Nikke Ankara ”Nikke Tulee Kotiin” (#6), JVG ”247365” (#7), Robin ”Yhdessä” (#8), Vain Elämää ”Kausi 4 Ilta” (#9) ja Lukas Graham ”Lukas Graham (Blue Album)” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#13 Steven Wilson – 4½
#33 Abbath – Abbath
#44 Borknagar – Winter Thrice

 

Sinkkulistalle saatiin yksi uusi kappale: The Chainsmokers – Roses (feat. ROZES) (#18). Sinkkulistan kärjestä löytyy Alan Walker – Faded (#1), JVG – Paluu tulevaisuuteen (#2) ja Evelina – Honey (feat. Mikael Gabriel) (#3). Top 5:teen mahtui myös Nikke Ankara – En Tiiä Sun Nimee (feat. Ollie) (#4) ja G-Eazy, Bebe Rexha – Me, Myself & I (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Tungevaag & Raaban, Charlie Who? – Russian Roulette
#7 Twenty One Pilots – Stressed out
#8 Mike Posner – I Took a Pill in Ibiza
#9 Antti Tuisku – Party (papiidipaadi) feat. Nikke Ankara
#10 Major Lazer – Light It Up (feat. Nylan & Fuse ODG) Remix

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen