Bowie nousee listan kärkeen!

16.1.2016

David Bowie nousee suoraan viikon listaykköseksi uudella albumillan ”Black Star” samalla syrjäyttäen Adelen albumin ”25” sijalle #3!

Kärkikolmikosta toiselta sijalta löytyy myös Cheek ”Alpha Omega” (#2). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Justin Bieber ”Purpose” (#4), Nikke Ankara ”Nikke Tulee Kotiin” (#5), Robin ”Yhdessä” (#6), JVG ”247365” (#7), Vain Elämää ”Kausi 4 Päivä” (#8), Coldplay ”A Head Full of Dreams” (#9) ja Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#21 Tuomari Nurmio & Folk-liisa – Ihmemaassa
#46 David Bowie – The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars (2012 Remastered)

Sinkkulistalle saatiin kolme uutta kappaletta: Nikke Ankara – En Tiiä Sun Nimee (feat. Ollie) (#7), VilleGalle – Peto on irti (#16) ja Twenty One Pilots – Stressed out (#20). Sinkkulistan kärjestä löytyy JVG – Paluu tulevaisuuteen (#1), Alan Walker – Faded (#2) ja Evelina – Honey (feat. Mikael Gabriel) (#3). Top 5:teen mahtui myös Tungevaag & Raaban, Charlie Who? – Russian Roulette (#4) ja Antti Tuisku – Party (papiidipaadi) feat. Nikke Ankara (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Ilari – Kapteeni käskee
#8 Mike Posner – I took a Pill in Ibiza
#9 Major Lazer – Light It up (feat. Nylan & Fuse ODG) remix
#10 G-Eazy, Bebe Rexha – Me, Myself & I

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen