Blackstar toista viikkoa listan kärjessä!

23.1.2016

David Bowie jatkaa toista viikkoa Suomen Virallisen Listan listaykkösenä albumillaan ”Blackstar”! Kärkikolmikosta toiselta sijalta löytyy myös Cheek ”Alpha Omega” (#2) ja Adelen ”25” kolmannelta sijalta (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Justin Bieber ”Purpose” (#4), Nikke Ankara ”Nikke Tulee Kotiin” (#5), JVG ”247365” (#6), Vain Elämää ”Kausi 4 Päivä” (#7), Robin ”Yhdessä” (#8), Coldplay ”A Head Full of Dreams” (#9) ja Vain Elämää ”Kausi 4 Ilta” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#22 Panic! At The Disco – Death Of A Bachelor
#41 Witchcraft – Nucleus
#50 Eri esittäjiä – Muksuboxi

 

Sinkkulistalle saatiin yksi uusi kappale: David Guetta – Bang My Head (feat. Sia & Fetty Wap) (#20). Sinkkulistan kärjestä löytyy Alan Walker – Faded (#1), JVG – Paluu tulevaisuuteen (#2) ja Evelina – Honey (feat. Mikael Gabriel) (#3). Top 5:teen mahtui myös Nikke Ankara – En Tiiä Sun Nimee (feat. Ollie) (#4) ja Tungevaag & Raaban, Charlie Who? – Russian Roulette (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 G-Eazy, Bebe Rexha – Me, Myself & I
#7 Antti Tuisku – Party (papiidipaadi) feat. Nikke Ankara
#8 Mike Posner – I Took a Pill in Ibiza
#9 Ilari – Kapteeni käskee
#10 Major Lazer – Light It Up (feat. Nylan & Fuse ODG) Remix

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen