Ennätyksiä rikkonut Adele pysyy listaykkösenä!

5.12.2015

Adelen ennätyksiä rikkonut albumi ”25” pysyy Suomen virallisen listan ykkösenä! Kärkikolmikosta löytyy myös Waltteri Torikka ”Sydän” (#2) ja J. Karjalainen ”Sinulle, Sofia” (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Haloo Helsinki! ”Arena” (#4), Robin ”Yhdessä” (#5), Cheek ”Alpha Omega” (#6), Vain Elämää ”Kausi 4 Päivä” (#7), Vain Elämää ”Kausi 4 Ilta” (#8), Suvi Teräsniska ”Täydellinen elämä – Suurimmat hitit” (#9) ja One Direction ”Made In The A.M.” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#28 Standing Ovation – Gravity Beats Nuclear
#45 Eri Esittäjiä – The Voice Hits

 

Sinkkulistalle saatiin kaksi uutta kappaletta: Teflon Brothers – Juusto Katolle (feat. Setä Tamu) (#5) ja Major Lazer – Light It Up (feat. Nylan & Fuse ODG) (#15). Sinkkulistan kärjestä löytyy Adele – Hello (#1), VilleGalle – Lähtisitkö (feat. Sanni) (#2) ja Justin Bieber – Sorry (#3). Top 5:teen mahtui myös Nikke Ankara – Rullaa (#4).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Lukas Graham – 7 Years
#7 Mike Posner – I Took a Pill in Ibiza
#8 Justin Bieber – Love Yourself
#9 Cheek – Sillat (feat. Ilta)
#10 Vesala – Tequila

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/ 

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/  
twitter.com/listaykkonen
 
Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx