Adele jatkaa listan kärjessä!

12.12.2015

Adelen albumi ”25” on Suomen virallisen listan ykkösenä jo kolmatta viikkoa! Kärkikolmikosta löytyy myös Waltteri Torikka ”Sydän” (#2) ja Robin ”Yhdessä” (#3).

 Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: J. Karjalainen ”Sinulle, Sofia” (#4), Cheek ”Alpha Omega” (#5), Vain Elämää ”Kausi 4 Päivä” (#6), Coldplay ”A Head Full of Dreams” (#7), Vain Elämää ”Kausi 4 Ilta” (#8), Suvi Teräsniska ”Täydellinen elämä – Suurimmat hitit” (#9) ja One Direction ”Made In The A.M.” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#20 The Local Band – Locals Only – Dark Edition
#27 Bruce Springsteen – The Ties That Bind: The River Collection
#32 Troye Sivan – Blue Neighbourhood
#34 Kube – Purppura
#41 Od Kokemus – Alas

Sinkkulistalle saatiin kolme uutta kappaletta: Tungevaag & Raaban, Charlie Who? – Russian Roulette (#1), Roope Salminen & Koirat – Tähdet kohdallaan (#18) ja Ellinoora – Carrie (#19). Sinkkulistan kärjestä löytyy Adele – Hello (#2) ja Teflon Brothers – Juusto Katolle (feat. Setä Tamu) (#3). Top 5:teen mahtui myös VilleGalle – Lähtisitkö (feat. Sanni) (#4) ja Justin Bieber – Sorry (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Nikke Ankara – Rullaa
#7 Mike Posner – I Took a Pill in Ibiza
#8 Lukas Graham – 7 Years
#9 Major Lazer – Light It Up (feat. Nyla & Fuse ODG)
#10 Justin Bieber – Love Yourself

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/ 

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen 
instagram.com/listaykkonen/  
twitter.com/listaykkonen  

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx