Vain elämää albumit pitävät listan kärkeä!

14.11.2015

Viikon Listaykkösenä pysyy tällä viikolla Vain elämää albumi ”Kausi 4 Päivä” (#1). Kärkikolmikosta edellisen viikon tapaan löytyvät Vain elämää ”Kausi 4 Ilta” (#2) ja Cheek ”Alpha Omega” (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Waltteri Torikka ”Sydän” (#4), Robin ”Yhdessä” (#5), Juha Tapio ”Sinun Vuorosi Loistaa” (#6), Kari Tapio ”Sydämeni Lyö” (#7), Raskasta Joulua ”Tulkoon Joulu – Akustisesti” (#8), Suvi Teräsniska ”Täydellinen elämä – Suurimmat hitit” (#9) ja Chisu ”Polaris” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#18 Diandra – Kerran Joulukuun Aikaan
#19 Irina Björklund – Ce Soir Tout Peut Arriver
#22 Dave Lindholm – Ajaton On Ajoissa
#24 Ellie Goulding – Delirium
#29 Vesa-Matti Loiri – Runoilijan Tie
#35 Jack Pack – Jack Pack
#38 Antti Ketonen – Joulu Valtaa Sydämen

Sinkkulistalle saatiin kaksi uutta kappaletta: Anssi Kela – 2080-luvulla (#16) ja Sanni – Levoton tyttö (#17). Sinkkulistan kärjestä löytyy VilleGalle – Lähtisitkö (feat. Sanni) (#1), Adele – Hello (#2) ja Justin Bieber – Sorry (#3). Top 5:teen mahtuivat myös Cheek – Sillat (feat. Ilta) (#4) sekä Antti Tuisku – Sata salamaa (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Vesala – Tequila
#7 Lukas Graham – 7 Years
#8 Antti Tuisku – Pojat
#9 VilleGalle – Puistossa (feat. Alexandra Babitzin ja Jare)
#10 Sanni – Ei

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/ 
twitter.com/listaykkonen

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx