Teinisensaatio nousee viikon listaykköseksi!

21.11.2015

One Direction nousee uudella albumillaan ”Made In The A.M.” Suomen virallisen listan ykköseksi! Kärkikolmikossa ovat myös Vain Elämää ”Kausi 4 Päivä” (#2) ja Vain Elämää ”Kausi 4 Ilta” (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Cheek ”Alpha Omega” (#4), Waltteri Torikka ”Sydän” (#5), Robin ”Yhdessä” (#6), Swallow The Sun ”Songs From The North I, II & II” (#7), Justin Bieber ”Purpose” (#8), Apulanta ”Kunnes siitä tuli totta” (#9) ja Suvi Teräsniska ”Täydellinen elämä – Suurimmat hitit” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#21 Anna Eriksson – Gloria
#22 ELO, Jeff Lynne’s – Alone In The Universe
#25 Death Hawks – Sun Future Moon
#35 Neil Young And Bluenote Café – Bluenote Café
#50 Eri Esittäjiä – Kaikkien Aikojen Paras Joululevy 4

Sinkkulistalle saatiin yksi uusi kappale: Justin Bieber – Love Yourself (#8). Sinkkulistan kärjestä löytyy viime viikon tapaan VilleGalle – Lähtisitkö (feat. Sanni) (#1), Adele – Hello (#2) ja Justin Bieber – Sorry (#3). Top 5:teen mahtuivat myös Cheek – Sillat (feat. Ilta) (#4) sekä Lukas Graham – 7 Years (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Antti Tuisku – Sata salamaa
#7 Vesala – Tequila
#9 Justin Bieber – What Do You Mean?
#10 Cheek – Keinu

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/  

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/  

twitter.com/listaykkonen  

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx