Adele kirkkaasti viikon listaykkönen!

28.11.2015

Adele nousee uudella albumillaan ”25” Suomen virallisen listan ykköseksi! Kärkikolmikossa ovat myös J. Karjalainen ”Sinulle, Sofia” (#2) ja Cheek ”Alpha Omega” (#3).

 Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: One Direction ”Made In The A.M.” (#4), Waltteri Torikka ”Sydän” (#5), Vain Elämää ”Kausi 4 Päivä” (#6), Robin ”Yhdessä” (#7), Vain Elämää ”Kausi 4 Ilta” (#8), Justin Bieber ”Purpose” (#9) ja Suvi Teräsniska ”Täydellinen elämä – Suurimmat hitit” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#11 Nikke Ankara – Nikke Tulee Kotiin
#14 Katri Helena – Niin On Aina Ollut
#21 Sleepy Sleepers – Vain Elämää – Only Rock’n’roll
#23 Enya – Dark Sky Island

Sinkkulistalle saatiin kaksi uutta kappaletta: Nikke Ankara – Rullaa (#4) ja Mike Posner – I Took a Pill in Ibiza (#19). Sinkkulistan kärjestä löytyy Adele – Hello (#1), VilleGalle – Lähtisitkö (feat. Sanni) (#2) ja Justin Bieber – Sorry (#3). Top 5:teen mahtui myös Lukas Graham – 7 Years (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Cheek – Sillat (feat. Ilta)
#7 Justin Bieber – Love Yourself
#8 Vesala – Tequila
#9 Nikke Ankara – Värifilmi (feat. Aki Tykki)
#10 Justin Bieber – What Do You Mean?

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/ 

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen 
instagram.com/listaykkonen/  
twitter.com/listaykkonen  

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx