Turmion Kätilöt listaykkösenä!

3.10.2015

Suomen Virallisen Listan ykköseksi tällä viikolla nousee Turmion Kätilöt uudella albumillaan ”Diskovibrator” (#1)!

Suomen Virallisen Listan ykköseksi tällä viikolla nousee Turmion Kätilöt uudella albumillaan ”Diskovibrator” (#1)! Kärkikolmikosta löytyvät myös JVG ”247365” (#2) ja Kari Tapio ”Sydämeni Lyö” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Amorphis ”Under The Red Cloud” (#4), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#5), Iron Maiden ”The Book Of Souls” (#6), Maija Vilkkumaa ”Aja!” (#7), Tuomio & Kone ”Rokkaa” (#8), David Gilmour ”Rattle That Lock” (#9) ja Diablo ”Silvër Horizon” (#10).

Albumilistalla nähtiin myös nämä uutuudet:

#20 Graveyard – Innocence & Decadence
#30 Pelle Miljoona United. – Kino Riviera
#31 Shawn Mendes – Handwritten
#39 New Order – Music Complete
#44 Guns N’ Roses – Appetite For Democracy – Live

 

Sinkkulistalle saatiin kolme uutta kappaletta: Ellie Goulding – On My Mind (#9), One Direction – Infinity (#12) ja Younghearted – Hetkeksi (#20). Sinkkulistan kärjestä löytyy viime viikkojen tapaan Antti Tuisku – Sata Salamaa (#1), Justin Bieber – What Do You Mean? (#2) ja JVG – ”Tarkenee” (#3). Top 5:teen mahtuivat myös JVG – Takajeejee (feat- Evelina) (#4) sekä Cheek – Sä huudat (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Teflon Brothers – Ay Ay Ay (feat. Tango-Teemu)
#7 Zara Larsson, MNEK – Never Forget You
#8 R. City – Locked Away (feat. Adam Levine)
#10 One Direction – Drag Me Down

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx