Children Of Bodom listan kärkeen!

10.10.2015

Viikon listaykköseksi nousee Children Of Bodom albumillaan ”I Worship Chaos” (#1)!

Kärkikolmikosta löytyvät myös ihanan Chisun uusi ”Polaris” (#2) albumi ja viime viikon tapaan Kari Tapio ”Sydämeni Lyö” sijalta (#3).  Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: JVG ”247365” (#4), Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana ”Korottaa Panoksii” (#5), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#6), Maija Vilkkumaa ”Aja!” (#7), Amorphis – “Under The Red Cloud” (#8), Johanna Kurkela “Ingrid” (#9) ja Avicii “Stories” (#10).

Albumilistalla nähtiin myös nämä uutuudet:

#13 W.A.S.P – Golgotha
#16 Trivium – Silence In The Snow
#28 Entwine – Chaotic Nation
#38 Robin Schulz – SUGAR

Sinkkulistalle saatiin kaksi uutta kappaletta: Nikke Ankara – Värifilmi (feat. Aki Tykki) (#9) ja Roope Salminen & Koirat – Pilkun jälkeen (#14). Sinkkulistan kärjestä löytyy viime viikkojen tapaan Antti Tuisku – Sata Salamaa (#1), Justin Bieber – What Do You Mean? (#2) ja JVG – Takajeejee (feat. Evelina) (#3). Top 5:teen mahtuivat myös Zara Larsson, MNEK – Never Forget You (#4) sekä JVG -Tarkenee (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 R. City – Locked Away (feat. Adam Levine)
#7 Teflon Brothers – Ay Ay Ay (feat. Tango-Teemu)
#8 Ellie Goulding – On My Mind
#10 Cheek – Sä huudat

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx