Cheek otti listat haltuunsa!

24.10.2015

Viikon Listaykköseksi nousee Cheek albumillaan ”Alpha Omega” (#1).

Kärkikolmikosta löytyvät myös Robin ”Yhdessä” (#2) ja Juha Tapio ”Sinun vuorosi loistaa” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Chisu ”Polaris” (#4), Waltteri Torikka ”Sydän” (#5), Apulanta ”Kunnes siitä tuli totta” (#6), JVG ”247365” (#7), Ismo Alanko ”Ismo Kullervo Alanko” (#8), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#9) ja Anna Puu “Rakkaudella” (#10).

Albumilistalla nähtiin myös nämä uutuudet:

#11 Scandinavian Music Group – Baabel
#30 Jean-Michel Jarre – Electronica: The Time Machine

Cheek dominoi myös sinkkulistalla. Listasta puolet ovat Cheekin uudelta albumilta ”Alpha Omega”: Sillat (feat. Ilta) (#1), Sä huudat (#2), Alpha Omega (#3), Chekkonen (#4), Keinu (#5), Leveellä (feat. Herrasmiesliiga & Kapasiteettiyksikkö) (#6), Me ollaan ne (feat. Nikke Ankara)(#7), Valot sammuu (#8), Jos sä haluut (feat. Yasmine Yamajako) (#11) ja Makee ja selkee (feat. Kasmir) (#12). Top 10:teen mahtui myös Nikke Ankara – Värifilmi (feat. Aki Tykki) (#9) sekä Antti Tuisku – Sata salamaa (#10).

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx