Cheek jatkaa listaykköspaikalla!

31.10.2015

Viikon Listaykkösenä pysyy Cheek albumillaan ”Alpha Omega” (#1). Kärkikolmikosta löytyvät myös Robin ”Yhdessä” (#2) ja Waltteri Torikka ”Sydän” (#3).

 Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Juha Tapio ”Sinun Vuorosi Loistaa” (#4), Chisu ”Polaris” (#5), Apulanta ”Kunnes siitä tuli totta” (#6), 5 Seconds Of Summer ”Sounds Good Feels Good” (#7), JVG ”247365” (#8), Sanni ”Lelu” (#9) ja Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#10).

Albumilistalla nähtiin myös nämä uutuudet:

#18 Bo Kaspers Orkester – Redo Att Gå Sönder
#45 Club For Five – Ennen Tätä Hetkeä
#48 Mörbid Vomit – Doctrine Of Violence

Sinkkulistaa hallussaan pitää viime viikon tapaan Cheekin albumi ”Alpha Omega”, jonka kappaleita listalta löytyy yhteensä kahdeksan. Listalle nousi myös viisi uutta kappaletta; Adele – Hello (#2), Vesala – Tequila (#4), One Direction – Perfect (#12), Lukas Graham – 7 Years (#15) ja Justin Bieber – Sorry (#20).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#5 Antti Tuisku – Sata Salamaa
#6 Cheek – Sä Huudat
#7 Cheek – Keinu
#8 Nikke Ankara – Värifilmi (Feat. Aki Tykki)
#9 Cheek – Chekkonen
#10 Justin Bieber – What Do You Mean?

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/ 

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen 
instagram.com/listaykkonen/  
twitter.com/listaykkonen 

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx