Viiden vuoden odotuksen jälkeen suoraan listaykköseksi!

12.9.2015

Iron Maiden nousi Suomen virallisen listan listaykköseksi viiden vuoden odotuksen jälkeen uudella albumillaan ”The Book Of Souls”!

Kärkikolmikkoon mahtuivat myös seuraavat uudet ”Under The Red Cloud” Amorphis (#2) ja ”Got Your Six” Five Finger Death Punch (#3). TOP 10 koostuu seuraavasti; Eri esittäjiä “We Love The 90’s” (#4), Motörhead “Bad Magic” (#5), Amadeus Lundberg & Riku Niemi Orchestra “Puhu Minulle Rakkaudesta” (#6), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#7), Rajaton With Lahti Symphony Orchestra ”Rajaton Sings The Beatles With Lahti Symphony Orchestra” (#8), Ghost “Meliora” (#9) ja Pyhimys “Pettymys” (#10).

Albumilistalla nähtiin myös seuraavat uutuudet:

#20 Jontti & Shaka – Alakulttuuri Syö Lapsensa
#36 Sima – Tanssilattialla
#37 Rifftera – Pitch Black
#42 Embassy Of Silence – Verisimilitude
#46 Samae Koskinen – Henkilökohtainen Ennätys
#47 Grave Pleasures – Dreamcrash

 

Sinkkulistalle saatiin neljä uutta kappaletta: Robin – Yö Kuuluu Meille (Feat. Santa Cruz, Nikke Ankara, Brädi & Jussi 69) (#9), R. City – Locked Away (Feat. Adam Levine) (#15), Avicii – For A Better Day (#17) ja Aurora – Kaikki Mitä Näät (#18). Sinkkulistan kärkeä pitävät Justin Bieber – What Do You Mean? (#1), Cheek – Sä Huudat (#2) ja Teflon Brothers – Ay Ay Ay (Feat. Tango-Teemu) (#3). Top 5:teen mahtuivat myös JVG – Tarkenee (#4) sekä Roope Salminen & Koirat – Madafakin Darra (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 One Direction – Drag Me Down
#7 Disciples, Calvin Harris – How Deep Is Your Love
#8 Zara Larsson – Lush Life
#10 Robin Schulz – Sugar (Feat. Francesco Yates)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx