Motörhead Suomen virallisen albumilistan #1!

5.9.2015

Motörheadin albumi Bad Magic suoraan viikon listaykköseksi!

Suomen virallisen listan TOP 10 koostuu tällä viikolla seuraavista albumeista; Tiisu ”Elämän Koulu” (#2), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#3), Pyhimys ”Pettymys” (#4), Ghost ”Meliora” (#5), Haloo Helsinki! ”Kiitos Ei Ole Kirosana-platinapainos” (#6), Asa ”Love” (#7), Rajaton With Lahti Symphony Orchestra ”Rajaton Sings The Beatles With Lahti Symphony Orchestra – Sgt. Pepper’s Lonely H” (#8), Iisa ”Kukaan Ei Oo Kenenkään” (9) ja Disturbed ”Immortalized” (10).

Albumilistalle nousivat myös seuraavat uutuudet:

#12 Soilwork – The Ride Majestic
#13 Elias Kaskinen & Päivän Sankarit – Elämä Lupaa Mulle
#17 Backyard Babies – Four By Four
#18 The Weeknd – Beauty Behind the Madness
#19 Black .44 – No Blanks
#23 Iiro Rantala – My Working Class Hero
#24 Nile – What Should Not Be Unearthed
#36 Halsey – Badlands
#50 Pekka Pohjola – Harakka Bialoipokku

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi neljä uutta kappaletta: Justin Bieber – What Do You Mean? (#3), Teflon Brothers – Ay Ay Ay (feat. Tango-Teemu) (#6), Kygo – Nothing Left (feat. Will Heard) (#14) ja Isac Elliot – Lipstick (feat. Tyga) (#19). Sinkkulistan kärkeä pitävät Cheek – Sä huudat (#1) ja JVG – Tarkenee (#2). Top 5:stä löytyvät myös Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra (#4) ja One Direction – Drag Me Down (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#7 Disciples, Calvin Harris – How Deep Is Your Love
#8 Zara Larsson – Lush Life
#9 Antti Tuisku – Keinutaan (feat. VilleGalle)
#10 Donkeyboy – Downtown

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista että Instagramista;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx