Iron Maiden jatkaa listaykkösenä!

19.9.2015

Tämän viikon Suomen virallisen listan kärkikolmikkosta löytyvät listaykkösenä toista viikkoa jatkava Iron Maiden albumillaan ” The Book of Souls” (#1), Amorphis ”Under The Red Cloud” (#2) ja Slayer uudella albumillaan ”Repentless” (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti; JVG ”247365” (#4), Stratovarius ”Eternal” (#5), Johanna Kurkela ”Ingrid” (#6), Motörhead ”Bad Magic” (#7), Eri esittäjiä “We Love The 90’s” (#8), Bring Me The Horizon ”That’s The Spirit” (#9) ja Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#10).

Albumilistalla nähtiin myös nämä uutuudet:

#20 Julma Henri – Julma H
#28 Duran Duran – Paper Gods
#31 Riverside – The Time Machine

 

Sinkkulistalle saatiin yksi uusi kappale: JVG – Takajeejee (feat. Evelina) (#2). Sinkkulistan kärkeä pitävät jo toista viikkoa Justin Bieber – What Do You Mean? (#1), Cheek – Sä Huudat (#3). Top 5:teen mahtuivat myös JVG – Tarkenee (#4) sekä Teflon Brothers – Ay Ay Ay (feat. Tango-Teemu) (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 One Direction – Drag Me Down
#7 Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra
#8 Zara Larsson – Lush Life
#9 Disciples, Calvin Harris – How Deep Is Your Love
#10 R.City – Locked Away (feat. Adam Levine)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx