Diablo viikon listaykkönen!

26.9.2015

Seitsemän vuoden tauon jälkeen Diablo nousee listaykköseksi uudella albumillaan Silvër Horizon!

Suomen virallisen listan kärkikolmikosta löytyvät myös JVG ”247365” (#2) ja David Gilmourin uusin ”Rattle That Lock” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Iron Maiden ”The Book Of Souls” (#4), Amorphis ”Under The Red Cloud” (#5), Antti Tuisku “En Kommentoi” (#6), Maija Vilkkumaa ”Aja!” (#7), Johanna Kurkela ”Ingrid” (#8), Stratovarius ”Eternal” (#9) ja Kari Tapio ”Sydämeni Lyö” (#10).

Albumilistalla nähtiin myös nämä uutuudet:

#12 Lana Del Rey – Honeymoon
#17 Mustasch – Testosterone
#29 Keith Richards – Crosseyed Heart
#31 Tarja Turunen – Ave Maria – En Plein Air
#33 My Dying Bride – Feel The Misery
#39 Blackmore’s Night – All Our Yesterdays
#50 Baiba Skride, Tampere Philharmonic Orchestra – Nielsen & Sibelius: Violin Concertos

Sinkkulistalle saatiin kolme uutta kappaletta: Antti Tuisku – Sata salamaa (#1), Zara Larssons, MNEK – Never Forget You (#15) ja Redfoo – New Thang (#18). Sinkkulistan kärjestä löytyy viime viikkojen tapaan Justin Bieber – What Do You Mean? (#2), Cheek – Sä Huudat (#3). Top 5:teen mahtuivat myös JVG – Tarkenee (#4) sekä JVG – Takajeejee (feat. Evelina) (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Teflon Brothers – Ay Ay Ay (feat. Tango-Teemu)
#7 R. City – Locked Away (feat. Adam Levine)
#8 One Direction – Drag Me Down
#9 Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra
#10 Zara Larsson – Lush Life

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx