Pyhimys nousee listaykköseksi!

22.8.2015

Pyhimys nousee uunituoreella albumillaan ”Pettymys” Suomen virallisen listan ykköseksi!

Pyhimys syrjäyttää listan kärjessä seitsemän viikkoa olleen Antti Tuiskun ”En kommentoi” sijalle (#2). Top 5:stä löytyvät tällä viikolla myös, Haloo Helsinki! platinapainoksella albumistaan ”Kiitos ei ole kirosana” (#3), uutena brittiläinen Bullet For My Valentine ”Venom” (#4) ja Neljänsuora ”Juhlat” (#5). Kärkikymmenikköön mahtui edellä mainittujen lisäksi, Major Lazer ”Peace Is The Mission” (#6), Sanni ”Lelu” (#7), The Voicen Kesähitti- kokoelma 2015 (#8), Aste ”2.0” (#9), sekä Elastinen ”Iso Kuva” (#10).

Albumilistalle nousivat myös seuraavat uutuudet:

#14 Emma Salokoski – Kiellettyjä Asioita
#22 Soulfly – Archangel
#31 Darude – Moments
#40 Adi L Hasla – Habiturientti

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi kaksi uutta kappaletta: Otto Knows – Next To Me (#19) ja Selena Gomez – Good ForYou (feat. A$AP Rocky). Viime viikkojen tapaan sinkkulistan kärkeä pitävät JVG – Tarkenee (#1), Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra (#2) ja Antti Tuisku – Keinutaan (feat. VilleGalle)(#3). Top 5:teen mahtuivat myös Disciples, Calvin Harris – How Deep Is Your Love (#4) ja Major Lazer – Lean On (feat. Mø & DJ Snake) (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Zara Larsson – Lush Life
#7 Vigiland – Shots & Squats (feat. Tham Sway)
#8 One Direction – Drag Me Down
#9 Avicii – Waiting for Love
#10 Felix Jaehn – Ain’t Nobody (Loves Me Better) [feat. Jasmine Thompson]

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista että Instagramista;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx