Ghost listaykköseksi uunituoreella albumillaan Meliora!

29.8.2015

Ruotsalainen Ghost nousee suoraan Suomen Virallisen Listan ykköseksi uudella albumillaan Meliora.

Tällä viikolla puolet listan TOP 10:stä ovat uutuuksia. TOP 10:stä löytyvätkin siis, Asa ” Love” (#2), Rajaton With Lahti Symphony Orchestra ” Rajaton Sings The Beatles With Lahti Symphony Orchestra Sgt. Pepper’s Lonely H” (#3), Pyhimys “Pettymys” (#4), Antti Tuisku ”En kommentoi” (#5), Wolfheart “Shadow World” (#6), Disturbed ”Immortalized” (#7), Haloo Helsinki! platinapainoksella albumistaan ”Kiitos ei ole kirosana” (#8), Bon Jovi ”Burning Bridges” (#9) ja Neljänsuora albumillaan ”Juhlat” (#5).

Albumilistalle nousivat myös seuraavat uutuudet:

#12 Mitra – Mitra
#15 Eri esittäjiä – We Love The 90’s
#28 Imperial State Electric – Honk Machine
#34 Sallan Ja Miron Matka Maailman Ympäri – <3
#39 TCT – IOJK

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi kaksi uutta kappaletta: Cheek – Sä huudat (#1) ja Robin Schulz – Sugar (feat. Francesco Yates) (#15). Sinkkulistan TOP 5:stä löytyvät myös JVG – Tarkenee (#2), Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra (#3), Disciples, Calvin Harris – How Deep Is Your Love (#4), Antti Tuisku – Keinutaan (feat. VilleGalle)(#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 One Direction – Drag Me Down
#7 Zara Larsson – Lush Life
#8 Lost Frequencies – Reality (feat. Janieck Devy)
#9 Donkeyboy – Downtown
#10 Vigiland – Shots & Squats (feat. Tham Sway)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista että Instagramista:
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx