Antti Tuiskun voittokulku jatkuu!

1.8.2015

Kymmenen viikkoa albumilistan kärkikolmikossa viettänyt Antti Tuisku on jälleen Suomen Virallisen Albumilistan ykkönen albumillaan ”En kommentoi”! Nyt jo viisi listaykköspaikkaa itselleen lunastanut Tuisku tuntuu tehneen lähtemättömän vaikutuksen kuuntelijoihinsa.

Top 5:teen mahtuivat viime viikkojen tapaan myös myös The Voicen Kesähitti 2015 –kokoelma-albumi (#4), Haloo Helsinki! platinapainoksella albumistaan ”Kiitos ei ole kirosana” (#2), sekä Nightwish albumillaan ”Endless Forms Most Beautiful” (#5). Uutena kärkiviisikossa nähdään Lamb Of God uutuusalbumillaan ”VII – Sturm und drang”, sijalla #3. Kärkikymmenikköön mahtui edellä mainittujen lisäksi Sanni (#6), Major Lazer (#7), Aste (#9) sekä Robin(#10). Top 10:ssa nähtiin myös toinen uusi tuttavuus, kun Wigwam nousi uudelleen masteroidulla albumillaan ”Hard N’ Horny” listan sijalle #8.  

Albumilistalla nähtiin myös seuraavat uudet tulokkaat:
 
#12 Years & Years – Communion
#34 Joe Satriani – Shockwave Supernova
#47 Teemu Roivainen- Sydämeni tyhjä huone 
 
 
 
Sinkkulistalle saatiin tällä viikolla kolme uutta kappaletta: Lost Frequencies – Reality (feat. Janieck Devy) nousi ensimmäisenä listaviikkonaan sijalle #12, Haloo Helsinki! – Pulp fiction sijalle #17 sekä Disciples, Calvin Harris – How Deep Is Your Love sijalle #20. Kolmen kärkeä pitävät viime viikon tapaan JVG – Tarkenee (#1), Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra (#2) sekä Antti Tuisku – Keinutaan (feat. VilleGalle), (#3). Top 5:teen mahtuivat myös  Vigiland – Shots & Squats (feat. Tham Sway), #4 sekä Teflon Brothers – Pämppää (feat. Sahamies), #5. TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:
 
#6 Särre – Hesan Naiset (feat. Karri Koira)
#7 Avicii – Waiting For Love 
#8 Axwell / Ingrosso – Sun Is Shining
#9 Major Lazer – Leon On (feat. Mø & DJ Snake)
#10 Valovuosi – Aurinkokuningatar
 
 
Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.
 
Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
http://www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/
 
Listan löytää sekä Facebookista että Instagramista; 
https://www.facebook.com/listaykkonen?ref=hl
 
https://instagram.com/listaykkonen/ 
 
 
Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat. 
 
Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava: http://mixrad.li/1Rq3Iwx