Antti Tuisku seitsemättä viikko ykkösenä!

15.8.2015

Kaksitoista viikkoa albumilistan kärkikolmikossa viettänyt Antti Tuisku on jo seitsemättä viikkoa Suomen Virallisen Albumilistan ykkönen albumillaan ”En kommentoi”!

Top 5:stä löytyvät tällä viikolla myös, Haloo Helsinki! platinapainoksella albumistaan ”Kiitos ei ole kirosana” pitäen viime viikkoisen listasijoituksensa (#2), uutena Dr. Dre ”Compton” (#3), Major Lazer ”Peace Is The Mission” (#4) ja Sanni albumillaan ”Lelu” (#5). Kärkikymmenikköön mahtui edellä mainittujen lisäksi, The Voicen Kesähitti- kokoelma 2015 (#6), Nightwish ”Endless Forms Most Beautiful” (#7), Aste ”2.0” (#8), Paperi T ”Malarian Pelko” (#9) sekä Mikael Gabriel ”Versus” (#10)

Albumilistalla nähtiin myös seuraavat uutuudet:

#25 Fear Factory – Genexus Digipack
#44 Galantis – Pharmacy

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi yksi uusi kappale: Donkeyboy – Downtown (#19). Viime viikkojen tapaan sinkkulistan kärkeä pitävät JVG – Tarkenee (#1), Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra (#2) ja Antti Tuisku – Keinutaan (feat. VilleGalle)(#3). Top 5:teen mahtuivat myös One Direction – Drag Me Down (#4) sekä Vigiland – Shots & Squats (feat. Tham Sway) (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Avicii – Waiting for Love
#7 Major Lazer – Lean On (feat. Mø & DJ Snake)
#8 Disciples, Calvin Harris – How Deep Is Your Love
#9 Teflon Brothers – Pämppää (feat. Sahamies)
#10 Felix Jaehn – Ain’t Nobody (Loves Me Better) [feat. Jasmine Thompson]

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista että Instagramista;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx