Antti Tuisku pitää listaykköspaikkansa!

8.8.2015

Yksitoista viikkoa albumilistan kärkikolmikossa viettänyt Antti Tuisku on jälleen Suomen Virallisen Albumilistan ykkönen albumillaan ”En kommentoi”! Tuisku on nyt lunastanut itselleen jo kuusi listaykköspaikkaa.

Top 5:teen mahtuivat tällä viikolla myös, Haloo Helsinki! platinapainoksella albumistaan ”Kiitos ei ole kirosana” (#2), Nightwish albumillaan ”Endless Forms Most Beautiful” (#3), Paperi T – ”Malarian pelko” (#4) ja Sanni albumillaan ”Lelu” (#5). Kärkikymmenikköön mahtui edellä mainittujen lisäksi Major Lazer (#6), The Voicen Kesähitti- kokoelma 2015 (#7) sekä Aste (#8).

Albumilistalla nähtiin myös seuraavat uutuudet:

#9 Led Zeppelin – Coda (Delux 3LP)
#10 Led Zeppelin – In Through The Out Door (Deluxe 2CD)
#12 Led Zeppelin – Presence (Deluxe 2CD)
#37 Mana Mana – Totuus Palaa
#45 Mana Mana – Kuolla Elävänä

 

Sinkkulistalle saatiin tällä viikolla kaksi uutta kappaletta: One Direction – Drag Me Down nousi ensimmäisenä listaviikkonaan sijalle #3 ja Zara Larsson – Lush Life joka löytyy sijalta #15. Sinkkulistan kärkeä pitävät viime viikon tapaan JVG – Tarkenee (#1) ja Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra (#2). Top 5:teen mahtuivat myös Antti Tuisku – Keinutaan (feat. VilleGalle), #4 sekä Vigiland – Shots & Squats (feat. Tham Sway), #5. TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Teflon Brothers – Pämppää (feat. Sahamies)
#7 Särre – Hesan naiset (feat. Karri Koira)
#8 Major Lazer – Lean On (feat. Mø & DJ Snake)
#9 Avicii – Waiting for Love
#10 Axwell / Ingrosso – Sun Is Shining

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista että Instagramista;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx