The Voicen Kesähitti 2015 on toistamiseen #1

11.7.2015

Heinäkuun ensimmäiset kaksi viikkoa Suomen Virallisen albumilistan ykköspaikkaa on pitänyt The Voicen lukuisia suosittuja hittibiisejä sisältävä ”Kesähitti 2015” –kokoelma-albumi.

Toisella sijalla pysyi niin ikään viime viikon tavoin keikkalavat vakuuttavasti haltuun ottanut Antti Tuisku uutuusalbumillaan ”En kommentoi.” Kärkikymmenikköön mahtuu edellä mainittujen lisäksi Sanni (#3), Nightwish (#4), Muse (#5), Elastinen (#6), Robin (#7), One Direction (#7), Lindemann (#8) sekä Adam Lambert (#10). Uusia nimiä listalta löytyi tällä viikolla kaksi, kun Eri esittäjien ”The Best Of Radio Nostalgia” nousi listan sijalle #25 ja To/Die/For sijalle #47 albumillaan ”Cult”.

Listalle nousivat uudelleen mm. seuraavat vanhat tutut:

#19 AC/DC – Rock Or Bust
#35 Eri esittäjiä – 100 kotimaista hittiä 70-luku
#37 Tehosekoitin – Golden Greats
#39 Paradise Lost – The Plague Within
#40 Anssi Kela – Nostalgiaa

Sinkkulistalla ei menneiden viikkojen tapaan nähty suuria muutoksia; Ainoastaan yksi uutuussinkku, Jack Perry:n ”Dime”, nousi listan sijalle #19. Top 10:ssa nähdään samat nimet kuin viime viikolla, lukuun ottamatta yhtä nousijaa: Roope Salminen & Koirat nousi uutuussinkullaan ”Madafakin darra” viime viikon sijalta #16 tämän viikon sijalle #2! Ykköspaikkaa pitää yhdeksättä viikkoa Teflon Brothersin ”Pämppää (feat. Sahamies)”. Sinkkulistan viiden kärki on siis seuraavanlainen:

#1 Teflon Brothers – Pämppää (feat. Sahamies)
#2 Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra
#3 Vigiland – Shots & Squats (feat. Tham Sway)
#4 Avicii – Waiting for Love
#5 Kasmir – Vauvoja (feat. SAARA)
Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
http://www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista että Instagramista;
https://www.facebook.com/listaykkonen?ref=hl

https://instagram.com/listaykkonen/

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava: http://mixrad.li/1Rq3Iwx