Muse Suomen Virallisen albumilistan kärjessä jo toista viikkoa!

20.6.2015

Juhannusviikolla Suomen virallisen albumilistan ykköspaikan säilytti ensi viikolla Provinssissa esiintyvä Muse uutuusalbumillaan ”Drones”.

Listan toisella sijalla nähdään Haloo Helsinki! albumillaan ”Kiitos ei ole kirosana”, kasvattaen listaviikkonsa 37:ään. Antti Tuisku säilyttää paikkansa kärkikolmikossa, #3, pudoten yhden pykälän viime viikosta. Uutena listan kärkipäässä nähdään Adam Lambert uutuusalbumillaan ”The Original High”, #4, ja toisena uutena nousijana Lasten hautausmaa – Lasten hautausmaa, #5. Kärkikymmenikköön mahtuivat myös Nightwish, Sanni, Elastinen, Tuomari Nurmio & Hoedown sekä Robin.

Listalle tiensä löysivät myös monet muut uutuudet kuten:
#24 Jason Derulo – Everything is 4
#34 Jaakko Eino Kalevi – Jaakko Eino Kalevi
#42 Gorgoroth – Instinctus Bestialis