Suomen virallinen lista – vk 21

24.5.2015

Tällä viikolla Suomen virallisen albumilistan ykköseksi nousi Faith No More uunituoreella albumillaan Sol Invictus.

 

Listan kärkikolmikko on kuitenkin vahvasti kotimaispainotteinen, sillä sinne nousivat sekä Mikael Gabrielin uutuusalbumi "Versus" (#2), että Anssi Kelan uusin "Nostalgiaa" (#3). Listalta löytyy myös vanhoja tuttuja, kuten Sia – "1000 Forms of Fear" (#32), jolle on kertynyt listaviikkoja 41 kappaletta. Voitto listalla pisinpään pysyneelle menee kuitenkin Ed Sheeranin "X" albumille, joka on viettänyt listalla peräti 48 viikkoa ja löytyy tällä viikolla sijalta #22.

Listalle tiensä löysivät myös monet muut uutuudet kuten;
#9 Whitesnake – The Purple Album
#11 Horse Attack Sqwad – Älä koske mun hevoon
#12 Cain’s Offering – Stormcrow
#21 Sammal – Myrskyvaroitus
#28 Conchita Wurst – Conchita
Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää myös Facebookista;
www.facebook.com/listaykkonen

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

www.mixradiomusic.com