Recording Industry In Numbers 2015 on julkaistu

20.4.2015

Kansainvälinen äänitetuottajajärjestö IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) julkaisi tänään vuoden 2014 maailmanlaajuisia äänitemarkkinoita käsittelevän The Recording Industry in Numbers -kirjan.

Äänitemusiikin luotettavimpana tietolähteenä tunnettu RIN tarjoaa kansainvälisesti vertailukelpoista tietoa eri maiden äänitemyynnistä sisältäen mm. markkinoiden koon ja rakenteen, myydyimmät äänitteet, kulta- ja platinalevyrajat, myynnin arvon henkilöä kohti jne.
Englanninkielinen tiedote aiheesta: www.ifpi.org/recording-industry-in-numbers.php

The Recording Industry in Numbers 2015 –vuosikirjan voi tilata: rin.ifpi.org/
Lisätietoa:
Adrian Strain or Alex Jacob
Email: Adrian.Strain@ifpi.org and Alex.Jacob@ifpi.org

Tel. +44 (0)20 7878 7939 / 7940