Kaija Koo keskeyttää keikkataukonsa esiintyäkseen Emma Gaalassa

26.1.2015

Etelä-Ranskasta talon vuokrannut Kaija Koo keskeyttää keikkataukonsa esiintyäkseen Emma Gaalassa 27.2.2015.

Esiintymisensä lisäksi maamme kautta aikojen menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuva Kaija Koo on tänä vuonna ehdolla kolmessa Emma-kategoriassa; vuoden naissolisti, vuoden artisti sekä vuoden albumi. Kaija Koon lisäksi esiintymisensä Emma Gaala 2015 -tapahtumassa ovat vahvistaneet jo Suomen lahjakkaimpiin ja lupaavimpiin poppareihin kuuluva Isac Elliot, Suomen tämän hetken suosituin rockyhtye Haloo Helsinki!, Suomen suosituin pop-artisti Robin, hurjassa nosteessa oleva rap-duo JVG, viime vuona huiman läpimurron tehnyt Kasmir sekä lemiläinen metallisuuruus Stam1na.

Emma Gaala 2015

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala,  jakaa jälleen tunnustusta viime vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille. Järjestyksessään 29. Emma Gaala  järjestetään 27.2.2015 Barona Areenalla Espoossa.  Vuosi vuodelta suosiotaan kasvattanut gaala on tänä vuonna mahdollista nähdä myös suorana tv-lähetyksenä MTV3 -kanavalta. Päälähetyksen lisäksi Emma Gaalaa on  mahdollista seurata rinnakkaislähetyksenä netin kautta osoitteesta mtv.fi/viihde. Samaisessa paikassa voi myös virittäytyä tunnelmaan ennen varsinaisen lähetyksen alkua seuraamalla punaiselta matolta tulevaa suoraa lähetystä.

Tänä vuonna haluttuja Emma-patsaita jaetaan kahdessakymmenessä eri kategoriassa. Ehdokkaat löytyvät täältä:

www.emmagaala.fi/fi/ehdokkaat

Emma Gaalan 2015 juontaa Radio Novan rakastettu iltapäiväjuontaja Elina Kottonen.

Gaala on tänä vuonna nähtävissä suorana lähetyksenä MTV3-kanavalta perjantaina 27.2. klo 20.05-22:00.

Emma Gaalan liput ovat myynnissä Lippupalvelussa. Viime vuonna Emmoja juhlittiin täyden katsomon edessä, joten suosittelemme lipun ostamista ennakkoon. Liput alkaen 17,50€.

Emma Gaala 2015
Päivämäärä: Pe 27.2.2015
Paikka: Barona Areena, Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo
Ovet aukeavat klo 18.00, ohjelma alkaa noin klo 18:30 ja suora tv-lähetys
klo 20.05-22:00 MTV3 –kanavalla.

Emma Gaala 2015 toteutetaan MTV3n ja Radio Novan kanssa. Muita yhteistyökumppaneita ovat Espoon Kaupunki ja musiikin striimauspalvelu MixRadio.

facebook.com/EmmaGaala

www.ifpi.fi

Lisätietoja: Nora Norrlin nora.norrlin@liekkipromotion.com