Emma Gaala vahvistaa lisää esiintyjiä!

15.1.2015

Jo entuudestaan vakuuttava esiintyjäkaarti on saanut lisäykset Kasmirista sekä Stam1nasta.

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala, järjestetään jälleen 27.2.2015 Barona Areenalla Espoossa.

Tuttuun tapaan Emma Gaala jakaa tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille ja vuosi vuodelta suosiotaan kasvattanut gaala on tänä vuonna mahdollista nähdä myös suorana tv-lähetyksenä MTV3 –kanavalta.

Emma Gaala lienee paras paikka nähdä vuoden 2014 suurimmat kotimaiset menestyjät yhden illan aikana. Jo entuudestaan vakuuttava esiintyjäkaarti on saanut vahvistukset viime vuonna läpimurron tehneestä Kasmirista sekä lemiläisestä metallisuuruus Stam1nasta.

Kasmirin viime vuoden syyskuussa julkaistu debyyttialbumi AMK Dropout on ensimmäinen suomalainen albumi, joka ylitti kultalevyrajan pelkästään streamingmäärillään. Spotifysta albumia on kuunneltu yli 10 miljoonaa kertaa. Levyn ensimmäinen single Vadelmavene on myynyt platinaa ja se oli myös viime vuoden kuunnelluin kotimainen kappale Spotifyssa.

Stam1na julkaisi hetkessä kultaa myyneen kuudennen albuminsa, SLK:n, viime vuoden helmikuussa. Albumi julkaistiin Suomen lisäksi myös Keski-Euroopassa sekä Japanissa. Yhdeksi Suomen suosituimmaksi heviyhtyeeksi noussut Stam1na on myynyt kaikilla aiemmilla albumeillaan kultaa tai platinaa ja pokannut kolme Emma-patsasta.

Jo aiemmin esiintymisensä Emma Gaalassa ovat vahvistaneet Suomen lahjakkaimpiin ja lupaavimpiin poppareihin kuuluva Isac Elliot, Suomen tämän hetken suosituin rockyhtye Haloo Helsinki!, Suomen suosituin pop-artisti Robin sekä hurjassa nosteessa oleva rap-duo JVG.

Emma Gaalan liput ovat myynnissä Lippupalvelussa. Viime vuonna Emmoja juhlittiin täyden katsomon edessä, joten suosittelemme lipun ostamista ennakkoon.

Liput alkaen 17,50€.

Emma Gaala 2015 kategoriat ja ehdokkaat paljastetaan 20.1.2015

Emma Gaala 2015
Päivämäärä: Pe 27.2.2015
Paikka: Barona Areena, Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo

Ovet aukeavat klo 18.00, ohjelma alkaa noin klo 18:30 ja suora tv-lähetys klo 20.05-22:00 MTV3 –kanavalla.

facebook.com/EmmaGaala

www.ifpi.fi

Lisätietoja:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, puh. 040 846 0116