Emma Gaala 2015 ehdokkaat on julkistettu

19.1.2015

Eniten ehdokkuuksia kahmivat Haloo Helsinki! ja Kasmir kuudella ehdokkuudella

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala, jakaa jälleen tunnustusta viime vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille. Järjestyksessään 29. Emma Gaala järjestetään 27.2.2015 Barona Areenalla Espoossa. Vuosi vuodelta suosiotaan kasvattanut gaala on tänä vuonna mahdollista nähdä myös suorana tv-lähetyksenä MTV3 -kanavalta.

Emma Gaala 2015 palkitsee tekijöitä kahdessakymmenessä eri kategoriassa. Näistä kaksi on yleisöäänestyksiä, joihin voi ottaa osaa Radio Novan internetsivuilla. Tämän lisäksi Suomen Musiikkituottajien hallituksella on mahdollisuus palkita menestyjiä erikois-, kultaisin- ja vienti- Emmoin näin halutessaan.

Tänä vuonna eniten ehdokkuuksia saivat Haloo Helsinki! ja Kasmir, joille kerääntyi peräti kuusi Emma-ehdokkuutta. Gaalasta voi odottaa jännittävää sillä sekä Janna, JVG että Robin ovat kaikki ehdolla viidessä eri kategoriassa.
Kaikki kategoriat ja ehdokkaat löytyvät www.emmagaala.fi -sivustolta.

Emma Gaalan esiintyjälista on vakuuttava

Tuttuun tapaan myös Emma Gaalan esiintyjälista on vaikuttava. Tähän mennessä esiintymisensä Emma Gaala 2015 -tapahtumassa ovat vahvistaneet jo Suomen lahjakkaimpiin ja lupaavimpiin poppareihin kuuluva Isac Elliot, Suomen tämän hetken suosituin rockyhtye Haloo Helsinki!, Suomen suosituin pop-artisti Robin, hurjassa nosteessa oleva rap-duo JVG, viime vuona huiman läpimurron tehnyt Kasmir sekä lemiläinen metallisuuruus Stam1na. Luvassa on vielä muutama lisäys, josta tiedotamme helmikuun alussa.

Emma Gaala MTV:llä

Emma Gaalan 2015 juontaa Radio Novan rakastettu iltapäiväjuontaja Elina Kottonen. Gaala on tänä vuonna nähtävissä suorana lähetyksenä MTV3-kanavalta perjantaina 27.2. klo 20.05-22:00. Tämän päälähetyksen lisäksi Emma Gaalaa on mahdollista seurata ensimmäistä kertaa rinnakkaislähetyksenä netin kautta vaikkapa mobiililaitteella tai tietokoneella. Uudenlaisen rinnakkaislähetyksen juontaa NRJ:ltä tuttu radiojuontaja Tuija Pehkonen ja se pitää sisällään musiikkialan ammattilaisten sekä taustavaikuttajien kommentteja käynnissä olevasta gaalasta. Lähetystä voi seurata MTV:n internetsivuilta osoitteesta mtv.fi/viihde. Samaisessa paikassa voi myös virittäytyä tunnelmaan ennen varsinaisen lähetyksen alkua seuraamalla punaiselta matolta tulevaa suoraa lähetystä.

Emma Gaalan liput ovat myynnissä Lippupalvelussa. Viime vuonna Emmoja juhlittiin täyden katsomon edessä, joten suosittelemme lipun ostamista ennakkoon. Liput alkaen 17,50€.

Emma Gaala 2015
Päivämäärä: Pe 27.2.2015
Paikka: Barona Areena, Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo
Ovet aukeavat klo 18.00, ohjelma alkaa noin klo 18:30 ja suora tv-lähetys
klo 20.05-22:00 MTV3 –kanavalla.

Emma Gaala 2015 toteutetaan MTV3n ja Radio Novan kanssa. Muita yhteistyökumppaneita ovat Espoon Kaupunki ja musiikin striimauspalvelu Mixradio.

facebook.com/EmmaGaala www.ifpi.fi www.emmagaala.fi

Lisätietoja:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116