Isac Elliot vahvisti esiintymisensä Emma Gaalassa!

11.12.2014

Isacin lisäksi esiintymisensä Emma Gaalassa ovat varmistaneet jo Haloo Helsinki!, Robin sekä JVG

Suomen lahjakkaimpiin ja lupaavimpiin poppareihin kuuluva Isac Elliot on vahvistanut esiintymisensä Emma Gaalassa, joka järjestetään jälleen 27.2.2015. Edellisimmässä Emma Gaalassa Vuoden Tulokas Emman sekä Vuoden Innovaattori –palkinnon napannut poppari on par’aikaa Save A Girl –kiertueella Norjassa, mutta odottaa esiintymistään Emmoissa jo innolla.

"Tosi siistii päästä taas Emma Gaalaan esiintymään. Viime vuonna fanit oli ihan sairaan kovaäänisiä. Parhaat fanit ;). Laitetaan kunnon show pystyyn taas. Emma Gaalassa on aina kova meno” Isac Elliot

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala, järjestetään jälleen 27.2.2015. Tuttuun tapaan Emma Gaala jakaa tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille. Järjestyksessään 29. Emma Gaala on samalla mainio paikka nähdä vuoden 2014 suurimmat kotimaiset menestyjät yhden illan aikana.

Tulevan Emma Gaalan ensimmäiset esiintyjät on kiinnitetty. Helmikuussa Barona Areenan lavalla tullaan Isac Elliotin lisäksi näkemään Suomen tämän hetken suosituin rockyhtye Haloo Helsinki!, Suomen suosituin pop-artisti Robin sekä hurjassa nosteessa oleva rap-duo JVG. Lisää esiintyjiä julkaistaan loppuvuoden aikana. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa Lippupalvelussa 1.12.2013 klo 09.00.

Liput alkaen. 17,50€. Emma Gaala nähdään myös suorana tv-lähetyksenä MTV 3-kanavalta.

Emma Gaala 2015 kategoriat ja ehdokkaat paljastetaan 20.1.2015

Emma Gaala 2015
Päivämäärä: Pe 27.2.2015

Paikka: Barona Areena, Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo
Ovet aukeavat klo 18.00, ohjelma alkaa noin klo 18:45 ja suora tv-lähetys
klo 20.05-22:00 MTV3 –kanavalla.
facebook.com/EmmaGaala

www.ifpi.fi

Isac Elliotin lehdistökuvat: www.sonymusic.fi/pressi/kotimaiset-artistit/isac-elliot/

Isac Elliotin haastattelupyynnöt:
Sony Music / Marjo Nevalainen

marjo.nevalainen@sonymusic.com

Emma Gaala Lisätietoja:
Liekki Promotion / Nora Norrlin, 040 846 0116
nora.norrlin@liekkipromotion.com