Emma Gaala ja MTV Mediat yhteistyöhön

9.11.2014

Suomen suurimman vuosittaisen viihdealan palkintotapahtuman, Emma Gaalan, televisiointi siirtyy MTV3 -kanavalle.

Suomen suurimman vuosittaisen viihdealan palkintotapahtuman, Emma Gaalan, televisiointi siirtyy MTV3 -kanavalle. Emma Gaala nähdään MTV3 –kanavalla suorana lähetyksenä pe 27.2.2015. Aiemmin gaalan televisioinnista vastasi YLE TV2.

”Emmasta on vuosien pitkäjänteisen työn tuloksena rakentunut Suomen suurin viihdealan vuosittainen tapahtuma. Olemme todella innoissamme mahdollisuudesta päästä kehittämään tapahtumaa edelleen Suomen suurimman kaupallisen tv-kanavan kanssa”, toteaa yhteistyöstä Emma –palkinnoista ja Emma Gaalan järjestämisestä vastaavan Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n apulaisjohtaja Tommi Kyyrä.

”Alkutalvi on Maikkarilla suomalaisten viihdegaalojen sesonkiaikaa. Emma-gaala kerää yhteen Suomen valovoimaisemmat tähdet ja musiikin ammattilaiset ollen live-viihdettä parhaimmillaan. Olen iloinen, että voimme esittää Suomen musiikkimaailman huipputapahtuman nyt tulevana talvena MTV3-kanavalla”, kertoo MTV:n ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio.

Emma Gaala järjestetään Espoon Barona Areenalla pe 27.2.2015. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa 1.12.2014

Lisätietoja:

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry / Tommi Kyyrä / 0968034050