Musiikkituottajille uusi toiminnanjohtaja

27.8.2014

Musiikkituottajat – IFPI Finlandin edustajana viisi vuotta toiminut asianajaja Lauri Rechardt siirtyy kansainvälisen musiikkituottajajärjestön IFPI:n (www.ifpi.org) johtotehtäviin Lontooseen.

Musiikkituottajien uutena toiminnanjohtajana aloittaa 1.10.2014 OTK, varatuomari, Antti Kotilainen. Kotilaisella on vahva kokemus sisältöalasta ja tekijänoikeuksista, hän on aiemmin toiminut Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskuksen toiminnanjohtajana.

"Jäsenistön puolesta haluan kiittää Lauria alan puolesta tehdystä työstä ja toivotan hänelle onnea uusiin kansainvälisiin haasteisiin”, toteaa muutoksesta Musiikkituottajien hallituksen puheenjohtaja, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja, Niko Nordström. ”Antti on nykytilanteessa sopiva henkilö ohjaamaan Musiikkituottajia uudessa toimintaympäristössä, jossa äänitealalla on edellytykset voimakkaaseen kasvuun uusien musiikkipalveluiden lisätessä suosiotaan. Yhdistyksen keskeisenä tavoitteena on yhä varmistaa lainsäädäntökehitys, jolla taataan musiikin tekijöille ja esittäjille sekä musiikkituottajille reilu toimintaympäristö. Tämä mahdollistaa investoinnit kotimaiseen ammattimaiseen sisällöntuotantoon ja tukee digitaalisen musiikkimarkkinan kasvua", Nordström jatkaa.

Lisätietoa:
Musiikkituottajat – IFPI Finland ry
(09)6803 4050

Niko Nordström
Lauri Rechardt