Ensimmäinen Listaykkönen Erinille

12.6.2014

Sä Osaat! –albumilla eniten sijoituksia albumilistan kärjessä vuonna 2013


Kuva: Hannu Haapasalo / Nelonen Media

Historian ensimmäinen Listaykkönen-palkinto jaettiin torstaina 12.6. Helsinki-päivän konsertissa Kaisaniemessä. Suomen Virallisen Listan uudistumisen myötä jatkossa jaetaan Listaykkönen -palkinto artistille tai yhtyeelle aina tämän sijoittuessa ensimmäistä kertaa albumilistan kärkipaikalle.

Ensimmäinen Listaykkönen jaettiin Radio Aallon konsertissa artistille, joka oli pysynyt albumilistan kärjessä pisimpään vuoden 2013 aikana. Erinin Sä Osaat! –albumi kahmi vuoden 2013 aikana peräti kahdeksan albumilistan ykkössijaa. Palkinnon jakoi Suomen Virallinen Lista Radiossa –ohjelman juontaja Jani Juntunen. Suomen Virallisen Listan yhteistyökumppani Nokia MixRadio palkitsi voittajan lisäksi Lumia 925 puhelimella.

Suomen Virallinen Lista on Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n julkaisema viikoittainen listaus Suomen myydyimmistä ja kuunnelluimmista äänitteistä. Uusimmat Listat löytyvät osoitteesta www.suomenvirallinenlista.fi sekä www.musiikinpuolesta.fi. Albumilistan pohjalta toteutettu Listaohjelma on kuultavissa Nelosen radiokanavilla Aalto, Rock ja SuomiPop sunnuntaisin klo 12-14.

Seuraa Suomen Virallista Listaa alla olevien linkkien kautta niin Facebookissa, Instagramissa kuin Twitterissäkin ja pysy ajan tasalla Listan tapahtumista!

Facebook: http://www.facebook.com/listaykkonen
Instagram: @listaykkonen
Twitter: http://www.twitter.com/listaykkonen

Lisätietoja:

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry
Tommi Kyyrä / tommi.kyyra@ifpi.fi / (09) 6803 4050
Emilia Määttänen / emilia.maattanen@ifpi.fi / (09) 6803 4050