The Recording Industry in Numbers 2014 on julkaistu

1.4.2014

Kansainvälinen äänitetuottajajärjestö IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) julkaisi tänään vuoden 2013 maailmanlaajuisia äänitemarkkinoita käsittelevän The Recording Industry in Numbers -kirjan.

RIN tarjoaa kansainvälisesti vertailukelpoista yksityiskohtaista tietoa eri maiden äänitemyynnistä sisältäen mm. markkinoiden koon ja rakenteen, myydyimmät äänitteet, kulta- ja platinalevyrajat, myynnin arvon henkilöä kohti jne.

Nyt julkaistu vuosikirja sisältää maakohtaisen datan lisäksi tietoa ja analyysin globaaleista äänitemyyntitrendeistä.

The Recording Industry in Numbers 2014 -vuosikirja on tilattavissa täältä:

www.ifpi.org/recording-industry-in-numbers.php

Lisätietoa:
IFPI/
Adrian Strain or Alex Jacob,

Email: Adrian.Strain@ifpi.org or Alex.Jacob@ifpi.org Tel. +44 (0)20 7878 7939 / 7940