Lisää Emma -esiintyjiä julki

13.1.2014

Haloo Helsinki! ja Robin ovat vahvistaneet esiintymisensä Emma Gaalassa

Maamme suurimman ja arvostetuimman vuotuisen musiikkialan palkintojenjakotilaisuuden Emma Gaalan esiintyjäkattaus on vahvistunut. Maaliskuun 7. päivä Barona Areenan lavalla tullaan näkemään sekä tuoreimmalla levyllään platinaa myynyt ja radiohistoriaa tehnyt (ainoa artisti Suomessa jonka neljä peräkkäin julkaistua radiosingleä ovat kivunneet radiolistan ykköseksi) Haloo Helsinki! sekä viime vuonna kolme Emmaa kahminut ja uudella albumillaan nelinkertaista platinaa myynyt Suomen menestynein teinitähti Robin, jonka levyjä on myyty reilusti yli 300 000 kpl alle kahdessa vuodessa.  Jo aiemmin esiintymisensä ovat vahvistaneet yksi Suomen suosituimmista miesartisteista Cheek, yhdeksänkertainen Emma-voittaja Jenni Vartiainen, suomihiphopin pioneeri Redrama sekä kansainvälisesti mainetta niittänyt Isac Elliot.

Järjestyksessään 28. Emma Gaala järjestetään 7.3.2014 Espoon Barona Areenalla. Tuttuun tapaan Emma Gaala jakaa tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille.  Emma Gaala on samalla mainio paikka nähdä vuoden 2013 suurimmat kotimaiset menestyjät yhden illan aikana.

Lipunmyynti tapahtumaan on käynnissä Lippupalvelussa.  Liput alk 15 € + mahd. toimituskulut.

Ohjelma nähdään suoranaa osoitteessa  yle.fi/emmagaala  klo 19.30-23:00 ja Yle TV2:ssa klo 21:00 alkaen.

Emma Gaala 2014 kategoriat ja ehdokkaat sekä gaalan juontaja paljastetaan 28.1.2014

www.ifpi.fi

Lisätietoja:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116