Emma Gaala 2014 ehdokkaat on julkistettu

27.1.2014

Maamme suurin ja arvostetuin musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala, jakaa tunnustusta v. 2013 aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille.

Eniten ehdokkuuksia kahmivat Cheek, Haloo Helsinki! ja J. Karjalainen

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala,  jakaa jälleen tunnustusta vuoden 2013 aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille. Järjestyksessään 28. Emma Gaala pidetään Espoon Barona Areenalla perjantaina 7.3.2014. Tänä vuonna kaikki Emma-voittajat palkitaan Barona Areenalla. 

Arvostettuja Emma-patsaita tavoittelevat tällä kertaa mm. useissa eri sarjoissa ehdolla olevat Cheek, Haloo Helsinki!, J. Karjalainen, Robin, Isac Elliot Jenni Vartiainen ja Juha Tapio.  Kaikki Emma Gaala 2014 kategoriat ja ehdokkaat löytyvät tämän tiedotteen lopusta.

Emma Gaala 2014 palkitsee tekijöitä yhdeksässätoista  eri kategoriassa. Tänä vuonna uudistuksen on kokenut vuoden live –kategoria, jossa kaikki ehdolla olevat artistit ovat itse saaneet äänestää keskuudestaan voittajan.

Emma Gaalan esiintyjälista on vakuuttava –luvassa on paitsi Kerkko Koskinen Kollektiivin uuden kokoonpanon ensiesiintyminen myös yllättäviä yhteisesiintymisiä

Tuttuun tapaan myös Emma Gaalan esiintyjälista on vaikuttava. Tähän mennessä esiintymisensä Emma Gaala 2014 -tapahtumassa ovat vahvistaneet jo tuoreimmalla levyllään platinaa myynyt ja radiohistoriaa tehnyt Haloo Helsinki!, viime vuonna kolme Emmaa kahminut ja uudella albumillaan nelinkertaista platinaa myynyt teinitähti Robin, suomen suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva  Cheek, yhdeksänkertainen Emma-voittaja Jenni Vartiainen, suomihiphopin pioneeri Redrama sekä kansainvälisesti mainetta niittänyt Isac Elliot.  Lisäksi Kerkko Koskinen Kollektiivin uusitun kokoonpanon ensimmäinen esiintyminen tulee tapahtumaan Emma Gaalassa. Kautta linjan artistit ovat panostaneet Emma-esiintymiseen –ja luvassa onkin ainutlaatuisia esityksiä sekä yllättäviä yhteisesiintymisiä.

Emma Gaalan 2014 juontaa stand-up –koomikko Niko Kivelä. Netissä tunnelmia seuraavan Emma Plus –lähetyksen juontavat näyttelijä Marja Salo sekä YleX:n Ville "Viki" Eerikkilä. Ohjelma nähdään suorana osoitteessa yle.fi/emmagaala  klo 19.30-23:15  ja Yle TV2:ssa klo 21:00 -23:00.

Lipunmyynti tapahtumaan on käynnissä Lippupalvelussa. Liput alk 15 € + mahd. toimituskulut..

www.ifpi.fi

www.emmagaala.fi

www.facebook.com/EmmaGaala

Lisätietoja:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116