Levyale starttaa tänään

26.12.2013

Mittava valtakunnallinen Levyale alkaa tänään. Useissa sadoissa eri myymälöissä, myyntipisteissä, tavarataloissa ja nettikaupoissa toimiva ale kestää sunnuntaihin 19.1.2014 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n järjestämä Levyale starttaa tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Kyseessä on kulutustavara-alalla ainutlaatuinen koko alan yhteiskampanja. Levyale esittelee laajaa ja monipuolista äänitevalikoimaa niin diggareille, uusille faneille kuin satunnaisille levyostajillekin.

Mukana on yleisön suursuosikkeja eri tyylilajeista, mutta myös faneja ja musiikkidiggareita ajatellen harvinaisuuksia, joita saattaa olla myynnissä vain pieniä eriä. Kampanjassa ovat kattavasti edustettuina eri tyylilajit, kuten rock, pop, punk, iskelmä, rap, hip hop ja jazz. Mukana on sekä koti- että ulkomaisia artisteja sekä tänä vuonna erityisen paljon kokoelmalevyjä. Kaikkien tuotteiden valikoimat vaihtelevat paikkakunnittain ja myymälöittäin. Levyalen Facebook-sivustolle päivitetään tietoa kampanjasta koko sen kestoajan. Kampanjan myymälät ja myyntipisteet löytyvät sivulta www.levyale.fi.

Kotimaisista levyistä ovat mukana mm. seuraavat levyt: Jonne Aaron Onnen vuodet, Absoluuttinen Nollapiste Musta hiekka, Kalle Ahola 1989, Amorphis Circle, Children of Bodom Halo of Blood, Don Johnson Big Band Fiesta, Elastinen Joka päivä koko päivä, GG Caravan GG Caravan, Irina Askeleita, Jesse Kaikuranta Vie mut kotiin, Karviaiset Kissa Kehrääväinen, Tuomas Kauhanen Sano vaan Tuomas, Mikki Kauste Lintumies, Anssi Kela Anssi Kela, Matti Johannes Koivu Matti Johannes Koivu, Karri Koira K.O.I.R.A., Veikko Lavi Punaiset ja valkoiset – lauluja vaikeilta ajoilta, Leningrad Cowboys Terzo Mondo, Juice Leskinen Slam Tauko I, Lordi To Beast Or Not To Beast, Anne Mattila Elämä on lahja, Mäk Gälis Lähi-öissä, Neljänsuora Riisiä hiuksissa, Noitalinna huraa! Kalan silmä sekä Varjotarha, Kari Peitsamo ja Ankkuli Kari Peitsamo ja ankkuli, Pelle Miljoona OK!, Jim Pembroke Corporal Cauliflowers Mental Function, Q.Stone The Thrill Is Back, Pate Mustajärvi Patentoitu, M.A.Numminen Jestapa jepulis – Herra Huun Ihmeelliset Seikkailut, Poisonblack Lyijy, Regina Katso maisemaa, Robin Chillaa deluxe-painos, Kauko Röyhkä Steppaillen, Sir Elwood Duo Torstai-ilta Tavastia-klubilla, Them Bird Things Wildlike Wonder, Topi Saha Kolme veljee, Tuomari Nurmio Dumari ja Spuget, Martti Servo & Napander Showtime!, Sin Cos Tan Sin Cos Tan, Krista Siegfrids Ding Dong, Juha Tapio Hyvä voittaa, Antti Tuisku Toisenlainen tie, Uniikki Kiitorata ja Arttu Wiskari Tappavan hiljainen rivarinpätkä.

Ulkomaisten levyjen kohokohtia ovat muun muassa: 30 Seconds To Mars Love, Lust, Faith + Dreams, Christina Aguilera Lotus, Amaranthe Nexus, The Black Keys El Camino, Tracy Chapman Our Bright Future, Eric Clapton The Road To Escondido, Phil Collins Going Back, Deftones Koi No Yokan, Paloma Faith Fall to Grace, Fatboy Love Creole, Flo Rida Wild Ones, Agnetha Fältskog A, Goo Goo Dolls Magnetic, Green Dayltä seuraavat: Uno!, Dos!, sekä Tré!, Josh Groban All That Echoes, Emmylou Harris & Rodney Crowell Old Yellow Moon, Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra The Golden Age of Song, Lady Gaga The Fame, Alicia Keys Girl On Fire, Adam Lambert For Your Entertainment, Lynyrd Skynyrd Last of a Dyin’ Breed, The Mars Volta Nouctourniquet, Muselta seuraavat: Absolution, Black Holes and Revelations, Hullabaloo, Origin of Symmetry, Showbiz sekä The Resistance, One Direction Take Me Home, Pitbull Global Warming, Red Hot Chili Peppers I’m With You, Regina Spektor Far sekä What We Saw From The Cheap Seats, Rumer Boys Don’t Cry, Rush Clockwork Angels, Sade Bring Me Home – Live 2011, Santana Shape Shifter, Scorpions Sting In The Tail, Seal Soul II, Patti Smith Banga, Slash Apocalyptic Love, Serj Tankian Harakiri, Westlife Gravity, WIZ Khalifa O.N.I.F.C. sekä Neil Young Le noise.

Kokoelmia on kampanjassa mukana tällä kertaa erityisen paljon. Niitä edustavat mm. Aerosmith Big Ones, Black Sabbath Greatest Hits, Andrea Bocelli Vivere – The Best of, Bon Jovi Greatest Hits, Cream The Very Best of, CCR Chronicle – 20 Greatest Hits, Eric Clapton Cream of Clapton sekä Complete Clapton 2CD, Eva Dahlgren En blekt blondins ballader 1980 – 2005, Deep Purple Best of – Knocking at Your Back Door, Dio The Collection, Dire Straits / Mark Knopfler The Best of – Private Investigations, Genesis Turn It on Again – The Hits, Guns N’Roses Greatest Hits, Il Divo The Greatest Hits, J.J. Cale Very Best of, Tom Jones The Best of, KISS Gold 2CD, John Mellencamp Words and Music – Greatest Hits, Melrose 8604 – The Best of Melrose, Nirvana Nirvana, Placebo Once More With Feeling – Singles 1995-2004, The Police Greatest Hits, Rainbow Very Best of, Rod Stewart The Very Best of, Slade Feel the Noize – Greatest Hits, Status Quo Gold, Sting Fields of Gold – The Best of, Texas The Greatest Hits sekä Robbie Williams In and Out of Consciousness – Greatest Hits. Lisäksi suositussa Suomi Hits -sarjassa on mukana klassikkoja eri vuosikymmeniltä, kuten Suomi Hits – 70-luvun klassikot sekä eri teemoihin keskittyvä Suomi Rocks -sarja.

 

www.levyale.fi

https://www.facebook.com/#!/pages/Levyale/314083965292617?sk=wall

 

Lisätietoja:
Tiedotuspäällikkö Katja Toivanen, puh 040-7011686, katja.toivanen(ät)welho.com