Levyale alkaa

26.12.2013

Mukana satoja myymälöitä, tavarataloja, myyntipisteitä ja nettikauppoja

Mittava valtakunnallinen Levyale alkaa tänään. Sadoissa eri myymälöissä, myyntipisteissä, tavarataloissa ja nettikaupoissa toimiva ale kestää sunnuntaihin 19.1.2014 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n  järjestämä Levyale starttaa tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Kyseessä on kulutustavara-alalla ainutlaatuinen koko alan yhteiskampanja. Levyale esittelee laajaa ja monipuolista äänitevalikoimaa niin diggareille, uusille faneille kuin satunnaisille levyostajillekin.

Mukana on yleisön suursuosikkeja eri tyylilajeista, mutta myös faneja ja musiikkidiggareita ajatellen harvinaisuuksia, joita saattaa olla myynnissä vain pieniä eriä. Kampanjassa ovat kattavasti edustettuina eri tyylilajit kuten rock, pop, punk, iskelmä, rap, hip hop ja jazz. Mukana on sekä koti- että ulkomaisia artisteja sekä tänä vuonna erityisen paljon kokoelmalevyjä. Kaikkien tuotteiden valikoimat vaihtelevat paikkakunnittain ja myymälöittäin. Levyalen Facebook-sivustolle päivitetään tietoa kampanjasta koko sen kestoajan.

Kotimaisista levyistä ovat mukana mm. seuraavat levyt: Jonne Aaron Onnen vuodet, Absoluuttinen Nollapiste Musta hiekka, Kalle Ahola 1989, Amorphis Circle, Chidren of Bodom Halo of Blood, Don Johnson Big Band Fiesta, Elastinen Joka päivä koko päivä, GG Caravan GG Caravan, Irina Askeleita, Jesse Kaikuranta Vie mut kotiin, Karviaiset Kissa Kehrääväinen, Tuomas Kauhanen Sano Tuomas vaan, Mikki Kauste Lintumies, Anssi Kela Anssi Kela, Matti Johannes Koivu Matti Johannes Koivu, Karri Koira K.O.I.R.A., Veikko Lavi Punaiset ja valkoiset, Leningrad Cowboys Terzo Mondo, Juice Leskinen Slam Tauko I, Lordi To Beast Or Not To Beast, Anne Mattila Elämä on lahja, Mäk-Gälis Lähiöissä, Neljänsuora Riisiä hiuksissa, Noitalinna huraa! Kalan silmä sekä Varjotarha, Kari Peitsamo ja Ankkuli  Kari Peitsamo ja Ankkuli, Pelle Miljoona OK!,  Jim Pembroke Corporan Cauliflowers, Qstone The Thrill Is Back, Pate Mustajärvi Patentoitu, M.A.Numminen Jestapa Jepulis, Poisonblack Lyijy, Regina Katso maisemaa, Robin Chillaa (Deluxe-edition), Kauko Röyhkä Steppaillen, Sir Elwood Duo Torstai-ilta Tavastia-klubilla, Them Bird Things Wildlike Wonder, Topi Saha Kolme veljee, Tuomari Nurmio Dumari & Spuget, Martti Servo & Napander Showtime!, Sin Cos Tan Sin Cos Tan, Krista Siegfrids Ding Dong, Juha Tapio Hyvä voittaa, Antti Tuisku Toisenlainen tie, Arttu Wiskari Tappavan hiljainen ja Uniikki Kiitorata.

Ulkomaisten levyjen kohokohtia ovat muun muassa: 30 Seconds To Mars Love, Lust, Faith and Dreams, Aerosmith Big Ones, Christina Aguilera Lotus, Amaranthe Nexus, Black Keys El Camino, Tracy Chapman Our Bright Future, Eric Clapton The Road To Escondido, Phil Collins Going Back, Eva Dahlgren En blekt blondins ballader, Deftones Koi No Yokan, Paloma Faith Fall to Grace, Fatboy Love Creole, Flo Rida Wild Ones, Agnetha Fältskog A, Goo Goo Dolls Magnetic, Green Dayltä seuraavat: Uno, Dos sekä Tres, Josh Groban All That Echoes, Emmylou Harris & Rodney Crowell Old Yellow Moon, Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra The Golden Age of Song, Lady Gaga Fame, Alicia Keys Girl On Fire,  Adam Lambert For Your Entertainment, Lynyrd Skynyrd Last of Dying Breed, The Mars Volta Nouctourniquet, Muselta seuraavat: Absolution, Black Holes and Revelations, Hullabaloo, Origin of Symmetry, Showbiz sekä The Resistance, Nirvana Nirvana, One Direction Take Me Home, Pitbull Global Warning, Red Hot Chili Peppers I’m With You, Regina Spektor Far sekä What We Saw From The Cheap Seats, Rumer Boys Don’t Cry, Rush Clockwork Angels, Sade Bring Me Home Live 2011, Santana Shape Shifter, Scorpions Sting In The Tail, Seal Soul II, Patti Smith Banga, Slash Apocalyptic Love, Serj Tankian Harakiri, Westlife Gravity,  WIZ Khalifa O.N.I.F.C sekä Neil Young Le noise.

Kokoelmia ja bokseja on tällä kertaa vuonna kampanjassa mukana erityisen paljon. Niitä edustavat mm.  Black Sabbath Greatest Hits, Bon Jovi Greatest Hits, Cream The Very Best Of, CCR Chronicle – The 20 Greatest Hits, Eric Clapton Cream of Clapton sekä Complete Clapton, Deep Purple Best Of – Knocking at Your Door, Dio The Collection, Dire Straits / Mark Knopfler Best of  – Private Investigations, Genesis Turn It on Again – The Hits, Guns’n’Roses Greatest Hits, Il Divo The Greatest Hits, JJ Cale  Very Best of, Tom Jones The Best Of, KISS Gold, John Mellencamp Words and Music Greatest Hits, Melrose 8604 – The Best of Melrose, Placebo Once more with the feeling – The Hits, The Police The Greatest Hits, Rainbow The Best of, Rod Stewart Very Best Of, Slade Greatest Hits, Status Quo Gold, Sting Fields of Gold – Best Of, Texas Greatest Hits sekä Robbie Williams In and Out of Consciousness The Greatest Hits. Mittavia  bokseja on myynnissä Prismoissa mm. Judas Priestiltä, Bruce Springsteeniltä, AC/DC:ltä ja Johnny Cashilta, Miles Davisilta, Bob Dylanilta, Roy Orbisonilta, Ozzy Osbournelta sekä Elvis Presleyltä. Lisäksi suositussa Suomi Hits -sarjassa on mukana klassikot eri vuosikymmeniltä, kuten Suomi Hits – 70-luvun klassikot sekä eri teemoihin keskittyvä Suomi Rocks -sarja.

www.levyale.fi
https://www.facebook.com/#!/pages/Levyale/314083965292617?sk=wall

Lisätietoja:
Tiedotuspäällikkö Katja Toivanen, puh 040-7011686, katja.toivanen@welho.com