Suomen Virallinen Lista laajenee

24.11.2013

Listasivuilla aloitettiin 24.11 alkaen julkaisemaan myös suomalaisten radiokanavien soittoa ympäri vuorokauden mittaavaa radiosoittolistaa, sekä Nokian vastikään uudistamaa Nokia MixRadio –listaa.

Suomen Virallinen Lista laajenee.  Listasivuilla aloitettiin 24.11 alkaen julkaisemaan myös suomalaisten radiokanavien soittoa ympäri vuorokauden mittaavaa radiosoittolistaa, sekä Nokian vastikään uudistamaa Nokia MixRadio –listaa. Aiemmin www.latauslista.fi – sivuilla julkaistu musiikkilatauksia mittaava latauslista siirtyy uudistuksen yhteydessä myös osaksi www.suomenvirallinenlista.fi -sivuja.

Uusien listojen myötä Suomen Virallinen Lista heijastaa entistä kattavammin äänitemusiikin kulutus- ja kuuntelutottumuksia. Suomen Virallisella Listalla huomioidaan myös musiikin suoratoisto-eli streamingpalvelut, jotka vaikuttavat tällä hetkellä singlelistan sijoituksiin. Singlelistan lisäksi jatketaan albumi-, lataus-, midprice- ja DVD-myyntiä mittaavien listojen julkaisemista.

Listat julkaistaan Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n kotisivuilla:  www.ifpi.fi tai osoitteessa www.suomenvirallinenlista.fi. Sivuilta voi myös tilata itselleen uusimmat listat sähköpostitse.  Uusien Listojen julkaisuista saa muistutuksen myös seuraamalla Musiikkituottajia twitterissä: #ifpifi.

Suomen Virallinen Albumilista on sunnuntaisin kuultavissa Radio Aallossa, Radio Rockissa ja Radio SuomiPopissa klo 12-14.