Emma Gaalan ja Yleisradion yhteistyö jatkuu myös 2014

15.10.2013

Suomen suurin viihdealan palkintotapahtuma, Emma Gaala, koetaan myös ensi vuonna Ylen kanavilla.

Suomen suurin viihdealan palkintotapahtuma, Emma Gaala, koetaan myös ensi vuonna Ylen kanavilla. Gaalan järjestämisestä vastaava Musiikkituottajat ja YLE ovat tänään laatineet sopimuksen Emma Gaalan taltioinnista myös vuoden 2014 osalta.

Barona Areenalla Espoossa järjestettävä Emma Gaala nähdään suorana lähetyksenä TV2:ssa perjantaina 7.3. Tapahtumaa voi seurata myös Yle Areenan välityksellä. “Haluamme olla mukana Suomen merkittävimmässä musiikkigaalassa  tukemassa kotimaisen uuden musiikin esiinmarssia”, Yleisradion Luovien sisältöjen johtaja Ville Vilén painottaa.

”Yle on pitkäaikainen kumppanimme suomalaisen musiikin suurimman juhlan televisioijana ja olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että yhteistyö jatkuu myös vuonna 2014”, toteaa nyt laaditusta sopimuksesta Musiikkituottajien edustaja Lauri Rechardt. ”Olemme erityisesti viime vuosina pyrkineet kehittämään Emmaa määrätietoisesti entistä suuremmaksi, näyttävämmäksi ja yleisöystävällisemmäksi tapahtumaksi ja Ylellä on ollut tässä työssä oma, merkittävä roolinsa” Rechardt jatkaa.

Emma -palkinnot jaetaan 7.3.2014 järjestettävässä Emma Gaalassa jo 28. kerran.

Lisätietoa:

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry
Tommi Kyyrä