Emma Gaala 2013 julkistaa esiintyjälistansa.

24.1.2013

Luvassa on huikea show Suomen eturivin artisteilta, kansainvälinen tähtivieras ja yllättäviä yhteisesiintymisiä

1.3.2013 Espoon Barona Areenalla vietettävä Emma Gaala 2013 on valmis julkistamaan esiintyjälistansa. Tänä vuonna Emma Gaalan lavalla nähdään ainutlaatuinen esiintyjäkattaus. Gaalan kansainvälisenä tähtivieraana kuullaan skotlantilaista Biffy Clyroa, joka julkaisee uuden albuminsa tammikuun lopussa ja lähtee areenakiertueelle maaliskuussa. Mutta ei kotimainen kattaus tälle kalpene yhtään – Barona Areenalla ja kotikatsomoissa päästään nauttimaan seuraavien artistien lavakarismasta: Don Johnson Big Band , J. Karjalainen, Kerkko Koskinen Kollektiivi, Samuli Putro, Anna Puu, Pää kii, Robin ja Timo Lassy Band. Näiden lisäksi Emma Gaalan etkoilla esiintyvät Alamaailman Vasarat ja Kotiteollisuus, joka on luvannut esittää samana päivänä ilmestyvän uuden singlensä ensimmäistä kertaa livenä. Etkoja ei televisioida, joten parhaiten Kotiteollisuudesta ja Alamaailman Vasaroista pääse nauttimaan paikan päällä. Huomiota voisi kiinnittää myös siihen, että J. Karjalaisen edellisestä julkisesta esiintymisestä on kulunut kymmenkunta vuotta jos Lännen-Jukka -keikkoja ei lasketa mukaan.

Robin ja Don Johnson Big Band tarjoilevat biittejä, riimejä, rytmiä ja skeittilautoja

Moni artisti on valmistanut Emma Gaalaa varten ihan ainutkertaisen esityksen. Tässä vaiheessa paljastamme, että mm. Robin ja Don Johnson Big Band yhdistävät voimansa yllättävässä ja energisessä yhteisvedossa, johon liittyy biittejä, riimejä, rytmiä ja skeittilautoja. Ja sataprosenttista, taattua livemeininkiä.

"Meidän puolella ollaan ainakin ainutkertaisesta yhteisesiintymisestä todella fiiliksissä. Robin on kuitenkin syntynyt vuonna 1998 – jolloin käynnistelimme debyyttilevymme Support de Microphones äänityksiä. Nuorella padawanilla on asennetta ja skillsejä, mutta ei kannata aliarvioida suomalaisen hiphopin vanhoja kettujakaan. Pitäkää hatusta kiinni, paardit starttaavat tästä. " Tommy Lindgren / Don Johnson Big Band

"On todellakin kunnia päästä esiintymään Emma-gaalassa ja vieläpä Don Johnson Big Bandin kanssa. Tosi siistiä ja vasta gaalassa sit näette ja kuulette mitä me yhdessä vedetään. " Robin.

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala, jakaa jälleen tunnustusta vuoden 2012 aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille. Järjestyksessään 27. Emma Gaala pidetään Espoon Barona Areenalla perjantaina 1.3.2013. Emma Gaala 2013 palkitsee tekijöitä kahdessakymmenessä eri kategoriassa ja tänä vuonna kaikki Emma-voittajat palkitaan Barona Areenalla. Arvostettuja Emma-patsaita tavoittelevat tällä kertaa mm. useissa eri sarjoissa ehdolla olevat Cheek, Nightwish, Jukka Poika, Anna Puu ja Robin.

Emma Gaalan 2013 juontavat Anne Kukkohovi ja Mica Ikonen. Ohjelma nähdään suorana yle.fi/musiikki -saitilla perjantaina 1.3.2013 klo 19:00 alkaen ja YLE TV2:ssa klo 21:00 alkaen.

Liput Lippupalvelusta. Lipun hinta on 25€.

www.emmagaala.fi
http://www.lippupalvelu.fi/event/emma-gaala-2013/101607

Lisätietoja:

Liekki Promotion
Nora Norrlin
040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com