Levyale alkaa

26.12.2012

Levyale alkaa 27.12.2012.
Mukana satoja myyntipisteitä eri puolilla maata. Ale toimii myös postimyynnissä.

Huippusuosittu valtakunnallinen Levyale alkaa tänäkin vuonna joulukuussa ja kestää tällä kertaa lähes kuukauden. Kampanja alkaa torstaina 27.12.2012 ja päättyy sunnuntaina 20.1.2013.

Jo seitsemättä kertaa järjestettävä valtakunnallinen Levyale on Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n järjestämä levyalan yhteiskampanja, joka on ainutlaatuinen kulutustavara-alalla. Levyalen tarkoituksena on esitellä erityisen laajaa ja monipuolista äänitevalikoimaa sekä uusille kuluttajille että musiikkidiggareille. Mukana on paljon tuotteita, jotka myydään ensimmäistä kertaa alennettuun hintaan ja mukaan mahtuu niin kansan suosikkeja kuin indie-helmiäkin.

Levyalessa on mukana tänä vuonna satoja äänitemyyntipisteitä eri puolilla Suomea. Useat levykaupat myyvät tuotteitaan myös postitse, joten kuluttajat eivät ole sidoksissa kauppojen aukioloaukoihin tai pitkiin välimatkoihin.

”Levyale järjestetään nyt jo seitsemättä kertaa ja mukana on jälleen sadoittain äänitemyyntipisteitä. Tämä kertoo tietysti paitsi kampanjan toimivuudesta, mutta myös siitä, että musiikki kiinnostaa edelleen kuluttajia – myös fyysisessä muodossa. Ja se on hieno asia”, Musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä toteaa iloisena.

Mukana on jättisuosion saaneita hittilevyjä, mutta myös faneja ja musiikkidiggareita ajatellen harvinaisuuksia ja arkistojen aarteita, joita saattaa olla myynnissä vain pieniä määriä. Valikoimat vaihtelevat paikkakunnittain ja myymälöittäin. Myös renessanssin kokeneet vinyylilevyt ovat mukana kampanjassa. Vinyylilevyt ovat saatavina vain valikoiduissa myymälöissä. Levyalen Facebook-sivustolle päivitetään tietoa kampanjasta koko sen kestoajan.

Kampanjassa ovat kattavasti edustettuina eri tyylilajit kuten rock, pop, punk, iskelmä, rap ja hiphop sekä koti- ja ulkomaiset artistit.

Kotimaisten levyjen kohokohtia ovat mm. Apulanta Kaikki kolmesta pahasta, Club For Five Ihmiset, CMX Aurinko (20-vuotisjuhlapainos, 2CD), Death Hawks Death & decay, Diandra Outta My Head, Annika Eklund Missä on mun Strömsö?, Elokuu Hääväki saapuu (cd ja vinyyli+cd-versio), Anna Eriksson Mana, Jippu Väärinpäin lentävät linnut, Heli Kajo Elämäsi suloisin virhe, Kemopetrol A Song And A Reason, Tuure Kilpeläinen Erämaa, Michael Monroe Nights Are So Long, Neljänsuora Valtava maailma, Paleface Maan tapa, Paleface Palaneen käryä, Pariisin Kevät Kaikki on satua, Kari Peitsamo Road Hogs In Memory of Rigger Dan, Pelle Miljoona United Avara maa, Anna Puu Anna Puu, Jari Sillanpää Onnenetsijä, Robin Chillaa, Topi Sorsakoski Yksinäisyys (uudelleen masteroitu), Topi Sorsakoski & Agents Renegades, Teleks Kotimatkalla, Suvi Teräsniska Rakkaus päällemme sataa, Antti Tuisku Kaunis kaaos, Pasi Vainionperä Rakkaudessa suuria, Jenni Vartiainen Ihmisten edessä, Maija Vilkkumaa Superpallo, Laura Voutilainen Ihmeitä sekä Herra Ylppö & Ihmiset Pojat ei tanssi.
Lisäksi Levyalessa on tänä vuonna mukana myös superbudget-hintaisen Harakiri-sarjan uutuuksia, joiden joukossa on legendaarisia klassikkolevyjä mm. Eppu Normaalilta, J.Karjalaiselta, Yöltä ja Sielun Veljiltä.

Ulkomaisten levyjen kohokohtia ovat mm. seuraavat: Jeff Beck Rock’n’Roll Party, James Blunt Some Kind Of Trouble, Michael Bublé Crazy Love, Eric Clapton Clapton, Leonard Cohen Old Ideas, Bob Dylan Tempest, Muse The Resistance (voimassa joulukuun 2012 loppuun), Nickelback Here and Now (voimassa joulukuun 2012 loppuun) sekä WIZ Khalifa Rolling Papers.
Lapsia muistetaan mm. Hevisauruksen Räyh! -levyllä ja Karvakuonojen klassikolla Luusoppaa.
Kokoelmia kampanjassa edustavat mm. Elonkorjuu Seasons (4CD), Patricia Kaas 19 – Best Of, P!nk Greatest Hits … So Far!!!, Jaakko Tepon tuplalevyt Jälkitauti ja Sammakkoprinssi,
Alwari Tuohitorvi Rokataan vaan – EMI Vuodet 1974-1979 (3CD) sekä Robbie Williams In And Out Of Consciousness – Greatest Hits 1990 – 2010.

Vinyylitarjontaa edustavat mm. Palefacen Maan tapa -tupla-LP sekä Apulannan Kaikki kolmesta pahasta -LP. Vinyylilevyjä on mukana myös artisteilta Them Bird Things, French Films ja Klamydia. Vinyylejä on tarjolla sekä 7-tuumaisina versioina että pitkäsoittoina eli LP-levyinä.

www.levyale.fi
https://www.facebook.com/#!/pages/Levyale/314083965292617?sk=wall

Lisätietoja:
Tiedotuspäällikkö Katja Toivanen, puh 040-7011686, katja.toivanen (ät) welho.com