Levyale alkanut vauhdikkaasti

29.12.2011

Suosittu valtakunnallinen Levyale on alkanut vauhdikkaasti.

Kestoltaan kolmiviikkoiseksi pidentynyt kampanja alkoi tiistaina 27.12.  ja se kestää 15.1.2012 saakka.

Levykauppa Äx -ketjun varatoimitusjohtaja Veli Hämäläinen kertoo erityisesti Love Recordsin ja Pokon vinyylilevyjen kiinnostavan heidän asiakkaitaan ja ennustaakin, että ne saatetaan peräti myydä loppuun kampanja-aikana. Lisäksi kotimainen 2 in 1 –sarja on osoittautunut suosituksi. Anttila- ja Citymarket-tavarataloketjujen ostopäällikkö Markus Kovanen iloitsee puolestaan kotimaisen musiikin vankasta suosiosta Levyalen aikana.

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n järjestämä Levyale järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Kyseessä on saman alan kattava yhteiskampanja, joka on ainutlaatuinen kulutustavara-alalla. Sen tarkoituksena on esitellä musiikillisesti monipuolista ja laajaa äänitevalikoimaa sekä uusille kuluttajille että vannoutuneille musiikin ystäville.

Levyalessa on mukana satoja myymälöitä ja myyntipisteitä kautta maan. Tuotteita kampanjassa on mukana tuhansia. Suuren suosion saaneet vinyylilevyt ovat nyt osana muuta kampanjaa. Kaikkien tuotteiden saatavuus vaihtelee myymälä- ja paikkakuntakohtaisesti. Vinyylilevyt ovat saatavina vain valikoiduissa myymälöissä. Lisätietoja löytyy kampanjasivujen www.levyale.fi kautta. Levyalen Facebook-sivustolle päivitetään tietoa kampanjasta koko sen kestoajan.

Kampanjassa ovat edustettuina kattavasti eri tyylilajit kuten rock, pop, jazz, punk, iskelmä, rap ja hiphop sekä koti- ja ulkomaiset artistit.

Kampanjan kotimaisten levyjen kohokohtia ovat mm. seuraavat levyt: Apocalyptica 7th Symphony, Egotrippi Alter Ego, Fintelligens Täytyy tuntuu, Five Corners Quintet The Helsinki Sessions, Francine Hard Enough Re-issue (cd ja lp), Rainer Friman Tänään, Jare &Villegalle Mustaa kultaa, Juno JK x 2 tunti terapiaa, Haloo Helsinki! III, Matti Johannes Koivu Toisen maailman nimi, Kaija Koo Irti, Mervi Koponen Jotain suurempaa, Kerkko Koskinen Agatha, Jukka Kuoppamäki Kun maailma muuttui, Timo Lassy The Soul Of Timo Lassy, Ville Leinonen & Niko Ahvonen 2 Leijonaa Rocksteady, Leavings-orkesteri Arpapeliä, Manna Shackles, Anne Mattila Rakkauden roinaa, Neljänsuora Valtava maailma, Nieminen & Litmanen Third, Paleface Helsinki – Shangri-la, Samuli Putro Älä sammu aurinko, Paradise Oskar Sunday Songs, Raappana Maapallo, Risto 167-671 (Ensimmäiset askeleet), Regina Soita mulle, Ruudolf Asfalttisoturin viimeinen hidas, Röyhkä & Mattila Kaksi lensi tuulen mukaan (cd ja lp), Stella Jokin on muuttumassa, Them Bird Things Wildlike Wonder (cd ja lp), Topi Sorsakoski & Agents Surujen kitara – 32 Greatest Hits, Topi Sorsakoski & Kulkoirat Jossakin … Suomessa, Teleks Kotimatkalla, Ultramariini Ydin, Uusi Fantasia Heimo, Laura Voutilainen Ihmeitä, Vesterinen Yhtyeineen Erikoismiehen jäähyväiset, Arttu Wiskari Arttu Wiskari, Katri Ylander Kaikki nämä sanat sekä 4cd:n boksi Punk Ja Yäk – Suomi-Punk 1977-1987. Lisäksi yksi kohokohdista on suosittu kotimaisen musiikin 2 in 1 –sarja, joka sisältää kaksi levyä yhden hinnalla mm. seuraavilta artisteilta: Chisu, Frederik, Hector, Hurriganes, Tapani Kansa, Vesa-Matti Loiri, Maarit, Mamba, Northern Kings, Pekka Pohjola, Remu, Suvi Teräsniska, Antti Tuisku ja Maija Vilkkumaa.

Kotimaisia vinyylilevyjä on myös mukana reilusti, kuten esimerkiksi CMX Aurinko, CMX Rautakantele, Hassisen Kone Rumat Sävelet, Hurriganes Crazy Days, Pelle Miljoona Moottoritie on kuuma, Pekka Streng Kesämaa, Pekka Streng Magneettimiehen kuolema, Wigmamin Nuclear Nightclub ja Hilse LP.

Ulkomaisten levyjen kohokohtia ovat mm. seuraavat: Abba Gold, Ryan Adams Ashes & Fire, The Beatles – koko katalogi, Andrea Bocelli Vivere -The Best Of, Bon Jovi Greatest Hits, Kate Bush Director’s Cut, Celine Dion Taking Chances, Dire Straits & Mark Knopfler Private Investigations – Best of, Eurythmics The Ultimate Collection, Helloween 7 Sinners, Michael Jackson HiStory, Ke$ha Animal + Cannibal, Kings Of Leon Only By The Night, Jennifer Lopez Love?, Maroon 5 Hands All Over, Nirvana Nirvana, Ozzy Osbourne Scream, P!nk Greatest Hits … So Far, Pink Floyd – useita eri albumeita, Pitbull Planet Pit, Eros Ramazzotti Ali e Radici, Rihanna Loud, Sade Ultimate Collection, Santana Guitar Heaven, Shakira The Sun Comes Out, Alexandra Stan Saxobeats, The Strokes Angles sekä Within Temptation The Unforgiving. Erikoisuus on Pink Floydin peräti 16 cd:n boksi Discovery – studio catalogue box set.

Dvd-tarjontaa edustavat muun muassa Leonard Cohenin Songs From The Road, George Michaelin Twenty Five, P!nkin Greatest Hits So Far sekä Apulannan Karaoke-DVD 1.

Tuotteet vaihtelevat myymälä- ja paikkakuntakohtaisesti. Lisätietoja löydät www.levyale.fi-sivuston kautta sekä Levyalen Facebook-sivustolta.

www.levyale.fi
https://www.facebook.com/#!/pages/Levyale/314083965292617?sk=wall
 

Lisätietoja:
Tiedotuspäällikkö Katja Toivanen, puh 040-7011686, katja.toivanen (ät) welho.com
Musiikkituottajat / Apulaisjohtaja Tommi Kyyrä, 09-6803 4050, tommi.kyyra (ät) ifpi.fi