Levyale alkaa 27.12.2011

26.12.2011

Supersuosittu valtakunnallinen Levyale on siirtynyt joulukuulle ja pidentynyt samalla kestoltaan kolmeviikkoiseksi.

Valtakunnallinen Levyale alkaa 27.12.2011 ja kestää 15.1.2012 asti. Se järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n järjestämä Levyale on saman alan kattava yhteiskampanja, joka on ainutlaatuinen kulutustavara-alalla. Sen tarkoituksena on esitellä musiikillisesti monipuolista ja laajaa äänitevalikoimaa sekä uusille kuluttajille että vannoutuneille musiikin ystäville. ”Tällä kertaa kampanja haluttiin osaksi loppuvuoden alennusmyyntejä, jotta kuluttajien olisi helpompaa hoitaa kaikki aleostokset samalla shoppailureissulla”, kertoo Musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä.

Levyalessa on mukana satoja myymälöitä ja myyntipisteitä kautta maan. Tuotteita kampanjassa on tälläkin kertaa mukana tuhansia. Suuren suosion saaneet vinyylilevyt ovat nyt osana muuta kampanjaa. Kaikkien tuotteiden saatavuus vaihtelee myymälä- ja paikkakuntakohtaisesti. Vinyylilevyt ovat saatavina vain valikoiduissa myymälöissä. Lisätietoja löytyy kampanjasivuilta www.levyale.fi. Levyalen Facebook-sivustolle päivitetään tietoa kampanjasta koko sen kestoajan.

Kampanjassa ovat edustettuina kattavasti eri tyylilajit kuten rock, pop, jazz, punk, iskelmä, rap ja hiphop sekä koti- ja ulkomaiset artistit. Kampanjan kotimaisten levyjen kohokohtia ovat mm. seuraavat levyt; Apocalyptica 7th Symphony, Egotrippi Alter Ego, Fintelligens Täytyy tuntuu, Five Corners Quintet The Helsinki Sessions, Francine Hard Enough Re-issue (cd ja lp), Haloo Helsinki! III, Matti Johannes Koivu Toisen maailman nimi, Kaija Koo Irti, Kerkko Koskinen Agatha, Jukka Kuoppamäki Kun maailma muuttui, Timo Lassy The Soul Of Timo Lassy, Ville Leinonen & Niko Ahvonen 2 Leijonaa Rocksteady, Leavings-orkesteri Arpapeliä, Manna Shackles, Anne Mattila Rakkauden roinaa, Neljänsuora Valtava maailma, Paleface Helsinki – Shangri-la, Samuli Putro Älä sammu aurinko, Paradise Oskar Sunday Songs, Ruudolf Asfalttisoturin viimeinen hidas, Röyhkä & Mattila Kaksi lensi tuulen mukaan, Stella Jokin on muuttumassa, Topi Sorsakoski & Agents Surujen kitara – 32 Greatest Hits, Topi Sorsakoski & Kulkoirat Jossakin … Suomessa, Teleks Kotimatkalla, Ultramariini Ydin, Laura Voutilainen Ihmeitä, Vesterinen Yhtyeineen Erikoismiehen jäähyväiset, Arttu Wiskari Arttu Wiskari, Katri Ylander Kaikki nämä sanat sekä 4cd:n boksi Punk Ja Yäk – Suomi-Punk 1977-1987.

Ulkomaisten levyjen kohokohtia ovat mm. seuraavat: Abba Gold, Kate Bush Director’s Cut, Ryan Adams Ashes & Fire, The Beatles – koko katalogi, Andrea Bocelli Vivere -The Best Of, Bon Jovi Greatest Hits, Celine Dion Taking Chances, Dire Straits & Mark Knopfler Private Investigations – Best of, Eurythmics The Ultimate Collection, Helloween 7 Sinners, Michael Jackson HiStory, Kings Of Leon Only By The Night, Jennifer Lopez Love?, Maroon 5 Hands All Over, Nirvana Nirvana, Ozzy Osbourne Scream, P!nk Greatest Hits … So Far, Pitbull Planet Pit, Eros Ramazzotti Ali e Radici, Rihanna Loud, Sade Ultimate Collection, Santana Guitar Heaven, Shakira The Sun Comes Out, The Strokes Angles sekä Within Temptation The Unforgiving.

Dvd-tarjontaa edustavat muun muassa Leonard Cohenin Songs From The Road, George Michaelin Twenty Five, P!nkin Greatest Hits So Far sekä Apulannan Karaoke-DVD 1.

Tuotteet vaihtelevat myymälä- ja paikkakuntakohtaisesti. Lisätietoja löydät www.levyale.fi-sivuston kautta sekä Levyalen Facebook-sivustolta.

www.levyale.fi
https://www.facebook.com/#!/pages/Levyale/314083965292617?sk=wall

Lisätietoja:
Tiedotuspäällikkö Katja Toivanen, puh 040-7011686, katja.toivanen (ät) welho.com
Musiikkituottajat / Apulaisjohtaja Tommi Kyyrä, 09-6803 4050, tommi.kyyra (ät) ifpi.fi