Plácido Domingosta kansainvälisen IFPI:n uusi puheenjohtaja

26.7.2011

Maailmankuulu tenori Plácido Domingo on ottanut vastaan IFPI:n puheenjohtajan tehtävät.

IFPI:n puheenjohtajana Domingon tehtäviin kuuluu laaja-alainen musiikkisektorin puhemiehenä toimiminen ja asioiden edistäminen, mukaan lukien digitaalisen markkinan edistäminen ja tekijänoikeuslainsäädännön kehityksen turvaaminen.

”Plácido Domingo on yksi aikamme tunnetuimpia ja suurimpia taitelijoita. Hänen valintansa IFPI:n puheenjohtajaksi on tärkeää koko musiikkiteollisuudelle. Se on myös suurenmoinen osoitus siitä, kuinka musiikkiyhtiöt ja taiteilijat tekevät tänä päivänä työtä yhteisten asioiden hyväksi”, sanoo Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n edustaja Lauri Rechardt. Musiikkituottajat on kansainvälisen musiikkiyhtiöitä edustavan IFPI:n Suomen kansallinen ryhmä.

Plácido Domingo named as IFPI chairman