Emma Gaalassa esiintyjän vaihdos

23.2.2011

Von Hertzen Brothers joutui perumaan Emma Gaalan esiintymisen – tilalla Sunrise Avenue

Tämän vuoden Emma Gaalaan suunniteltu Von Hertzen Brothersin esiintyminen joudutaan perumaan Mikko Von Hertzenin loukattua jalkansa eilen keskiviikkona, 23.2. Kaikeksi onneksi tapaturma oli lievä, mutta laulaja-kitaristi Mikko Von Hertzen ei valitettavasti pysty esiintymään lauantaille 26. helmikuuta sovitussa Emma Gaalassa. Bändi pahoittelee tapahtunutta. Loukkaantuminen ei vaikuta kevään kiertueeseen eikä tulevan kesän keikkoihin.

Von Hertzen Brothersin tilalla Emma Gaalassa esiintyy Sunrise Avenue. Sunrise Avenuen uusi albumi Out Of Style julkaistaan 23. maaliskuuta. Ensimmäinen single Hollywood Hills on tällä hetkellä Saksan radioasemien kolmanneksi soitetuin kappale, ja yhtyeen kevään kiertue Keski-Euroopassa on jo lähes loppuunmyyty. Uutta levyä on tehty Suomen lisäksi Ruotsissa, Japanissa, Los Angelesissa ja Pariisissa. Albumin ovat tuottaneet Jukka Immonen ja Jukka Backlund.

25. Emma Gaala järjestetään Espoon Barona Areenalla 26.2. klo 20.00 alkaen. Juhlakonsertissa esiintyvät mm. Antti Tuisku, Happoradio, Jussi Hakulinen, Kaija Koo, Katri Helena, Paleface, PMMP, Reckless Love, Suvi Teräsniska, The Sounds, Lauri Ylönen ja Jenni Vartiainen. Illan lopuksi nähdään ainutlaatuinen konsertti kun Jenni Vartiainen yhtyeineen nousee lavalle lähes 30-henkisen orkesterin kanssa.

YLE TV2 ja YleX Areena lähettävät gaalan suorana klo 20.10 alkaen, YleX Areena lähettää myös Jenni Vartiaisen spesiaalikeikan gaalan päätteeksi. Gaalan juontavat Joona Kortesmäki ja Sami Hedberg.

Liput Emma Gaalaan: Lippupisteestä tai www.lippu.fi

Lisätiedot: ylex.fi ja emmagaala.fi