Suomen Virallinen Lista ja Nokia Ovi Musiikki yhteistyöhön

1.12.2010

Suomen musiikkimyyntiä seuraava Suomen Virallinen Lista ja Nokian musiikkipalvelu Nokia Ovi Musiikki ovat aloittaneet yhteistyön. Nokia Ovi Musiikki tulee näkymään vahvasti Suomen Virallisen Listan sivuilla osoitteessa

www.suomenvirallinenlista.fi

Yhteistyö näkyy myös Ovi Musiikki -palvelussa osoitteessa

http://music.ovi.com/fi/

Yhteistyöllä pyritään tarjoamaan kuluttajille tietoa uusista digitaalisista palveluista ja aiempaa helpompia keinoja uuden musiikin löytämiseksi ja kuluttamiseksi. ”Nokian Ovi Musiikki on meille luonnollinen kumppani Suomen Virallista Listaa ajatellen. Digitaalinen musiikkimarkkina on tänä vuonna kasvanut yli 85 % ja Ovi Musiikilla on tästä kasvusta merkittävä osuus”, toteaa Suomen Virallisesta Listasta vastaava Musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä. ”Olemme hyvin tyytyväisiä siitä, että Nokia panostaa digitaaliseen sisältökauppaan ja haluaa olla mukana kehittämässä sitä yhdessä musiikkiyhtiöiden kanssa ”, Kyyrä jatkaa.

Nokia Suomen maajohtaja Mauri Pietikäinen on tyytyväinen yhteistyöhön Musiikkituottajien kanssa ja kommentoi: ”Haluamme olla mukana kasvattamassa laillisen musiikin lataamista Suomessa ja uskomme että Suomen Virallisen Listan kaltainen viikottainen julkaisu omalta osaltaan vahvistaa laillisen musiikin asemaa digitaalisessa markkinassa.”

Lisätietoja:
Musiikkituottajat/Tommi Kyyrä 09-68034050
Nokia/Tapani Kaskinen email: tapani.kaskinen ät nokia.com